Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezzel mi a helyzet? 16/L
Engedd el ezt az erős vágyat, s amikor nem számítasz rá, megkapod azt, amire igazán vágysz - ez már csak így van! :)
Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de tényleg így van. Én is átéltem, amit most te. Sőt, engem 18 éves koromig nem is hívott randira senki, én pedig már kb. 16 éves korom óta nagyon vágytam egy fiúra. De tényleg nagyon vágytam rá, és nem jött össze semmi. Szép lassan meg kellett tanulnom elengednem ezt a vágyat, s amikor tényleg teljesen elengedtem a dolgot, és úgy voltam vele, hogy fiúval vagy nélküle, de igazán boldog leszek, akkor megkaptam azt, amire vágytam. Egy fiút, aki figyelt rám, aki kedves volt velem, akinek fontos voltam stb. Igaz, nem tartott sokáig.
Szóval értem, és átérzem, amit most érzel, de hidd el, nem szabad görcsösen vágyni valamire, mert annál nehezebben kapod meg.
Amit tehetsz az az, hogy nyitott vagy az emberek felé, társaságba jársz, elmész hétvégente ide-oda a barátaiddal (nem discora gondolok elsősorban, inkább egy teaházra, pizzériára ilyesmi). Legyél mosolygós, és nyitott az új emberekre. Ha itt lesz ideje, úgy is találsz neked való fiút!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!