Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem cink a helyzet? Vagy én vagyok a pénzleső ribizli?
A barátom állandóan visszahívós sms-eket küldözget, és azt várja, hogy én hívjam fel őt. Nem is azért, de ha akar valamit, akkor szerintem neki kéne felhívni engem.
Elhívott teázni, aztán meg elkérte pénzemet, miután kifizette a dolgokat. Eddig bármelyik volt barátom hívott el valahova, ha meghívott pl. egy gyümölcslére, vagy valamire, akkor utána nem kérte el az árát. Dolgozik a srác, és nem értem, ha mégsincs pénze, akkor miért hív ilyen helyekre. Félek, ha szólok neki, akkor majd én leszek a pénzleső bunkó, holott szerintem ez csak illem.
Szerintem inkább jód, mint cink.
Amúgy meg a visszahívásról annyit, hogy azt csak olyan tud küldeni, akinek tényleg nincs pénz a telefonján. :D
Nem vagy pénzleső. A barátod egy suttyó. :D
Úristen, ha meghív valamire, akkor hogy várhatja el, hogy Te fizesd ki. Tulajdonképpen ez nem is meghívás.
Velem még sosem fordult elő ilyen. Ha a páromnak alig van zsebpénze, akkor is meg akar hívni valamire, persze nem hagyom, de a szándékot azért értékelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!