Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mindig megkérdezitek a lányt, akivel épp ismerkedtek, hogy szexelt-e már, és hogy mennyi kapcsolata volt?
# 7:
Nem kell ezt mindenáron reklámozni, hogy szűz vagy. Elég csak akkor, ha arra kerül a sor. Egyébként valódi kincs vagy, ne érezd ez miatt magadat hátrányban.
ne kerits ennek nagy feneket. Ez a szüzesség fétis egy dolog egyes pasiknál, de nem szükséges, hogy megfelelési kényszered legyen. Az vagy, akkor az vagy. Ha nem, nem. Ez egy állapot, és arra tartozik akivel épp szeretkezni akarsz.
:))) nyugi :)
# 12:
De ez nem egy olyan dolog, amit tolerálni kéne. Ez egy olyan dolog ami kincs, nem pedig hiba. Ejnye-bejnye. :) Egyébként nem baj, ha elmondod neki, de nem hiszem, hogy bárkit is zavarna.
Rám is furcsán néztek a barátnőim/ haverjaim amikor mondtam hogy még szűz vagyok.De én büszke voltam rá... Ha az első 2-3 találkozásnál megemlíted az szerintem csak jó lehet. Nem árulsz zsákbamacskát. A fiúk örülnek neki ha egy lány velük vesztik el és megbecsülik őt. De figyelj oda hogy kit 'tisztelsz' meg ezzel, nehogy megbánd! Nekem mázlim van. Fülig szerelmes vagyok a barátomba :-)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!