Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vicces ez a női logika. Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vicces ez a női logika. Vagy tévednék? Normális, hogy csak a pasiknak kell tenni értük?

Figyelt kérdés

Elvárják, hogy a fiúk konditerembe kínlódjanak, a jó alakért, közbe meg ha nekem nem kell egy csaj, mert kicsi a melle, vagy mert duci, akkor felszínes paraszt vagyok...

omg... Szerintem el kellene már picit gondolkodni.

Ne essék félreértés... Dagi vagy ? Semmi baj vele. Minden jogod megvan hozzá. De akkor ne duzzogj, és ne ócsárold ha egy olyan pasi, aki heti 3-4 alkalommal vért izzad meló után a terembe, nem akar tőled semmit.

Fel kellene már ébreszteni ezeket a kis tini lányokat.(14-24 közöttieket) Azt hiszik azért mert punci van a lábuk között, már nyugodtan választhatják akármelyik pasit. Bele kellene gondolni, hogy egy ilyen pasinak is vannak elvárásai. Egy csinos, formás csajnak megértem hogy ilyen pasi kell... De ha valaki nem tesz azért, hogy jól nézzen ki, milyen jogon várja el a másiktól, hogy megtegye érte ?

2014. jan. 26. 16:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Egyik hozzászólónak: szerintem alap, hogy az ember olyannal kezd, aki tetszik is neki. Ha nem jönnek be neki a duci lányok, attól még nem felszínes. A szexuális vonzódás a kapcsolat egy alapja.

Egyébként kérdező, valahol igazad van, csak kicsit nyers voltál. Viszont nicns ráírva a homlokodra hogy duci lányok kíméljenek. Bepróbálkozni meg bárki bepróbálkozhat, különben honnan tudná, hogy van-e esélye vagy sem? Remélem, nem bunkón küldöd előket, különben nem vagy különb senkinél sem...

Az igaz, hogy mindenkinek tennie kell azért, hogy a lehető legjobban nézzen ki. Nőként nekem is megvan a véleményem azokról a nőkről, akik nyavajognak mert hájas a valaguk, de semmit nem tesznek magukért és emellé még jópasit is akarnak maguknak... Fiúban is sok ilyet ismerek...

És ez nem külsőség vagy felszínesség. Hiába okos, kedves, aranyos a lány ha igénytelen és rezeg a zsír a combján.

Ahogy hiába baromi jóarc és rendes egy fiú, ha nem ad a kinézetére, a ruháira, és kövér.

Külső és belső ugyananynira fontos, ha tetszik ha nem.

Én is odafigyelek magamra, sportos vagyok, igényes, csinos. És én sem kezdenék hájas, zsíros hajú fiúval. De nem vagyok felszínes, szimplán vannak igényeim. De bunkó sem vagyok, ha egy ilyen kaliberű srác odajön hozzám. Kedvesen el kell küldeni, és ennyi.

2014. jan. 26. 16:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, nem sportolok jelenleg (vékony vagyok), de soha nem jöttem volna össze dundi pasival. Csak a vékonyakhoz vagy az enyhén izmosakhoz tudok vonzódni. Lincselj meg! ;)
2014. jan. 26. 18:00
 13/14 Költőnő? ***** válasza:
igazából minden ember tud(na) vmilyen szinten tenni önmagáért, a testéért, a külsejéért... (és itt nem arcplasztikára gondolok)
2014. jan. 26. 18:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, hogy mi motivált arra, hogy kiírd ezt a kérdést, mert ez igazából csak vélemény nyilvánítás volt a részedről. :D

Amúgy én egyetértek veled valamilyen szinten, de azért ezt kétlem ,hogy olyan sok nő várná el, hogy a pasi kondizni járjon. És egyébként kár ezzel foglalkoznod, hogy valaki duzzog amiatt, hogy elutasítod, az a lényeg, hogy te ne legyél bunkó az elutasításnál, nem kell amiatt megalázni a másikat és lerombolni az önbecsülését, mert másnak meg talán pont úgy tetszik. Én is nagyon sok mindenkit elutasítok, de úgy érzem, hogy sose bántón teszem ezt, ennek ellenére valóban sokan duzzognak, de tudod én mit vettem észre? Azok szokták ettől sértve érezni magukat, akik pont hogy nagyon jól néznek ki, kondiznak, helyes arc...stb, mert ők megvannak róla győződve, hogy a világon mindenkinek tetszenek. Pedig nem, ez édeskevés a vonzódáshoz. Tudod a nők nem annyira vizuálisak, mint a férfiak, ez tény, szimplán egy kidolgozott test látványa bennem semmit nem mozgat meg, akár hiszed akár nem. Komolyan még sose éreztem ettől azt, hogy valaki bejön. Én mindig is attól a perctől kezdve látok valakit vonzónak, amikor valaki úgy igazán meg tud nevettetni, és akivel önfeledten érzem magam. És nagyon kevés az ilyen ember, aki mellett tényleg önmagam lehetek teljesen, és nem bírál ezért.

Az meg valahol természetes, hogy mindenki olyan párt akar (függetlenül a saját kinézetétől), aki tetszik neki külsőre is.

Én már egy jó ideje odafigyelek a testemre, pedig genetikailag nem lenne rá szükségem, alapból is vékony alkat vagyok, ha nem figyelnék se a normális táplálkozásra, se a mozgásra, akkor is odalennének értem ugyanúgy, mert nem hízom akkor se, ha semmit se teszek az ügy érdekében.

Szóval nem azért kezdtem el napi szinten mozogni és normálisan enni, hogy ettől majd elcsavarjam a pasik fejét, csak egyszerűen magamért. És nem is érzem ezt olyan különösen csábítási faktornak, sőt, értéknek se tartom ezt magamról, ezt magáért kell csinálnia az embernek, akkor nem szül ilyen frusztrációkat a dolog, mint ami nálad is lehet, hogy hiába vagy tökéletes testű, feltételezem mégse kellesz az álomnőnek, mert ha meglenne, gondolom nem agyalnál ezen a témán.

Tanácsként annyit tudnék neked mondani, hogy bár ez jó nagy közhely, de tényleg csak magad miatt csináld, és nem kell ettől többnek érezned magad, ennek természetes dolognak kéne lennie, hogy az ember odafigyel a testére, alapvető igénynek gondolom ezt magunkkal szemben.

Szóval ne ebben mérd magad, hanem az egyéb tulajdonságaidban, és másokon se ezt nézd, hogy vajon mennyire tökéletes a testük, mert egy jó kapcsolathoz ez édes kevés... (ja és nekem pl kis melleim vannak, de képzeld, mégis rengeteg férfinek tetszem :D és esküszöm ha lenne lehetőségem egy csettintésre megnövelni, akkor se tenném, szerintem jól nézek így ki :D)

2014. jan. 26. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!