Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csendesebb, visszahúzódóbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csendesebb, visszahúzódóbb lányok nem jönnek be a pasiknak?

Figyelt kérdés
Én pont ilyen vagyok. Volt már 2 barátom de mind otthagytak egy rövid idő után.
2014. jan. 6. 14:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem bejön.
2014. jan. 6. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:

De bejönnek HA

-képesek fogadni a közeled3st

-és nem görcsösek.

18/F

2014. jan. 6. 14:39
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem amiatt hagytak ott. Lehet, hogy csak szexet akartak, amit megkaptak és le is léptek, de az is lehet, hogy unalmasnak találtak, mert nem lehetett elmenni veled sehová, de sok lehetőség van még.

Alapvetően nekem is bejönnek a visszahúzódó lányok, de ne legyenek unalmasak, lehessen velük eljárni programokra, szóval ne csak otthon üljön, mint a befőtt.

2014. jan. 6. 14:41
 4/11 anonim ***** válasza:
ha unalmas, otthon ülős, zárkózott, garbós macskás típus vagy, akkor sanszos, hogy nem..
2014. jan. 6. 14:42
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is nagyon zárkózott vagyok, meg csendes, de azért szeretnek a srácok, ha adnak egy esélyt, hogy megismerjenek.

Akkor jól kijövök velük. Csak én úgy alapvetően nem vagyok társasági forma, meg nem szoktam központban lenni.

2014. jan. 6. 14:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Szeretek kimozdulni itthonról csak nincs kivel.
2014. jan. 6. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Pont az ilyenek jönnek be, ha sikerül elérni, hogy megnyíljanak.
2014. jan. 6. 14:52
 8/11 Paulik Áron ***** válasza:
A visszahúzódó lányok általában sokkal hűségesebbek is, a belső értékeiket csak fel kell fedezni. Én abszolút meg vagyok elégedve a visszahúzódó barátnőmmel, bár ha kell, ő is tud pörögni :)
2014. jan. 6. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek.
2014. jan. 6. 15:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom hogy a pasiknak csak a nagymenő, dumás csajok jönnek be.
2014. jan. 6. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!