Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy egyből el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy egyből el kap az ideg mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
a szüleim csak hozzám szólnak és egyből ideges leszek idegbetegeskedek flegmán wálaszolok és utánna jöwök rá de tök kedwesek woltak és megsajnálom őket de mindenért ideges wagyok egy kis hülyeségen is fel tudom magam idegesíteni ordíbálok meg minden mért wan ez mit tegyek????

2014. jan. 26. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akkor ez a koroddal is jár. Olvass kicsit a serdülőkorról és jobban megérted.
2014. jan. 26. 15:50
 12/16 A kérdező kommentje:
de koromhoz képest felnőtt ésszel gondolkodok meg többnek is nézek ki. úgy hogy nemtudom de majd utánna nézek. :)
2014. jan. 26. 15:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Te ezt látod magadról. :)

Itt is van egy cikk, de lehet van jobb is a neten:

[link]

2014. jan. 26. 15:58
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen.. :))
2014. jan. 26. 16:00
 15/16 anonim válasza:
Hat en is ilyen hasonlo helyzetben vagyok, haza jovok a sulibol , kerdezik hogy "milyen volt a napom?" En meg mindenfele hulyesegeket vissza beszelek nekik meg valamikor csufolom is oket! Es en utana se banom meg, mert tudom igy is ugy is latom oket es ok ugyanugy neznek ram. De igy ezzekben a napokban nagyon elgondolkodtam ezen. Ugyan igy van ez a szabadsagomal is, nem engednek sehova meg a szomszed boltba se! Amugy meg olyanokat is mondtam nekik hogy bar meghalnanak itt most..de ma nagyon megbantam :( mert rajottem ha ok meghalnak, utana mar nem szamithatok senkire , es nem nem fognak enyire szeretni a jovoben a szuleim ha tovabbra is igy viselkedem! Mert most mar igy ahogy viselkedtem veluk ki ment beloluk a szeretett hiaba a lanyuk vagyok, most mar ok is bunkon viselkednek velem! De ez is a pubertaskornak a kovetkezmenye szerintem, ha fellnos te is eszre veszed magad, magadtol!
2014. febr. 21. 21:19
 16/16 A kérdező kommentje:
aha értelek köszi
2014. febr. 22. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!