Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg jobban szeretitek az egyenes hajú lányokat?
Figyelt kérdés
Természetes göndör hajam van,sokan megdicsérik,de kezdek önbizalomhiányos lenni a hajam miatt.Mindenhol azt olvasom,hogy fúj göndör,lobonc,stb.Nemrég beszólt egy lány a suliból,hogy vasaljam ki,mert irritáló.
Ilyesmi a hajam világosbarnában:
2014. jan. 26. 14:50
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Úgy utálom magam! :'(
2014. jan. 26. 15:49
12/15 anonim válasza:
szerintem ez egyénenként változó:) nekem speciál egyikkel sincs problémám, és úgygondolom mind a kettő függ az arctól, szóval :) 16f
13/15 anonim válasza:
Nem általánosítanék, kinek mi áll jól... Igazából mindegy.
14/15 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de emiatt ne utáld magad! Ha olyan a hajad, mint a képeken, szerintem nagyon szép. :) Nekem is göndör hajam van, és csak most kezdtem elfogadni. Előtte nagyon sokáig vasaltam, és szépen tönkre is tettem... már merném hordani kiengedve, de most nem hordhatom, mert tönkretettem az egyenes haj mánia miatt (a hajam teteje teljesen száraz, olyan mint a drótkefe, viszont az alja szép :D). Vigyázz a hajadra, ne vasald, ápold, és nagyon szép lesz. :)
15/15 anonim válasza:
13/F Én tulajdonképpen mind a kettőt szépnek találom, de inkább az egyenes haj vonz, vannak lány osztálytársaim akiknek ilyen hajuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!