Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esemény utáni hatása ez?
Terhesség kizárható, de mindenképp menj el orvoshoz.. Akkora adag hormon, hogy lehetetlen, hogy mellette terhes maradj. Nekem olyan bajom volt utána, hogy jobban görcsöltem mikor megjött, mint előtte bármikor.
1 válaszoló: a véleményedre annyit reagálnék, hogy nálunk is volt gumi, mikor velem is ez történt. Rossz volt az óvszer, van ilyen. Mivel akkor kb. 2 hónapja jártunk az illetővel, nem szedtem fogamzásgátlót.. Arra szokták szedni, ha állandó a párod, vagy ha rendszertelen a ciklusod, esetleg görcsölsz. Nálam egyik sem állt fenn, így maga a doki sem ajánlotta a rendszeres szedést. A fogamzásgátlónak is van vagy 4-5 hónap a kiürülése a szervezetből, mert az is HORMON. Vannak még helyileg alkalmazható fogamzásgátlók, amik úgy csípnek mint állat, nem kívánom senkinek, hogy kipróbálja.
Nem tudom, szerinted mit kellett volna tennem, mikor pont a ciklusom közepén voltam és elég nagy eséllyel esek akkor teherbe. Hagyni, hogy egy sz@r gumi miatt gyerekem legyen? Miből tartottam volna el? Vagy adjam be állami gondozásba? Szerintem ne ítélkezz, ameddig nem tudod miről beszélsz.. örülj neki hogy ha nem voltál még olyan helyzetben, vagy a barátnőd, ha férfi vagy. Elhiszem, hogy vannak olyanok, akik sportot űznek az esemény utániból, de nem kell általánosítani.. Szerintem.
"Vagy hormonmentes fogi gátló nincsen?Jaa de van."
Annyi még, hogy INDOKOLT esetben feltesznek spirált. Ami igaz, hogy hormonmentes, viszont nem tizen- és huszonéveseknek fogják ajánlgatni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!