Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mi a véleményetek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mi a véleményetek a vasalt hajú fiúkról és arról ha egy fiú sálat hord?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az olyan NEM emós fiúkról akik vasalják a hajukat vagy/és sálát hordanak?
2009. dec. 4. 14:52
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
63%

Lehet hogy csak azért jön be mert még csak 15 vagyok. De ha ezt nézzünk akkor a kérdező is 15 körül van meg azok a srácok akik vasalják:P Szerintem nem kell hogy 30 éves FÉRFIAK tetszenek.:DMÉG

15:37-es voltam

2009. dec. 4. 16:08
 22/52 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nagyon aranyosak :-)
2009. dec. 4. 16:11
 23/52 anonim ***** válasza:
79%

Mármost a helyzet az, hogy akármit mondanak a lányok (legalábbis nagy részük), elsősorban MAGADNAK kell tetszened. Ha elégedetlen vagy a külsőddel, az érezhető a viselkedéseden, kisugárzásodon is, szégyellősebb leszel, amit a csajok ugyanúgy levesznek. Szóval ha szerinted Neked jobban áll a vasalt haj és a sál, akkor csináld, jobban érzed magad tőle, magabiztosabb leszel. Sztem a csajoknak ez legalább annyira számít, mint hogy milyen a hajad :)

Egyébként nekem is göndör a hajam, és sose szeretem, ha megnő és mindenfelé áll. Egy ideig idegenkedtem a hajvasalástól, de most lehet, hogy megnövesztem és megpróbálom vasalni :)

2009. dec. 4. 16:42
 24/52 anonim ***** válasza:
68%
Ha jól áll neked akkor vasald nyugodtan, szerintem jól néz ki. A sál meg télen teljesen normális dolog:D
2009. dec. 4. 16:45
 25/52 anonim ***** válasza:
25%

15:37

Te inkább járnál egy metroszexuális, vasalthajú fiúval vagy egy rövid, normál, szőrös, izmosabb férfival? Jó lehet az utóbbi nem valami gyakori a korodban, de biztos hogy vannak. Na szóval ha az elsővel járnál, akkor veszett ügy.

2009. dec. 4. 17:37
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
van akinek jól áll, ismerek is olyat, és tudom róla bizonyitani hogy nem homár.^^
2009. dec. 4. 17:45
 27/52 anonim ***** válasza:

15:37-es vagyok:P

Nem biztos hogy az aki vasalja a haját(fiú) az metroszexuális. De nem ez a lényeg. Hogy melyikkel járnék szívesebben? Az attól függ hogy egészében hogy néz ki.(+ a belső de azt itt hagyjuk) De nekem mindkettő tetszik. Volt barátom is kivasalta néha a haját de minden pasit aki csak rámnézett meg akart verni. Szóval lehet valaki attól még "kemény" mert vasalja a haját:P De lényeg szerintem az hogy én személy szerint szeretem a férfias pasikat. De egyszerűen NEM TUD zavarni ha vasalja a haját. (Lehet veszett ügy de ez van xD)

2009. dec. 4. 17:48
 28/52 anonim ***** válasza:
76%

17:37

Mióta metroszexuális az aki vasalja a haját? Nézz már utána miről beszélsz. A szőrös izompacsirták meg gusztustalanok.

2009. dec. 4. 17:49
 29/52 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem tudod mi az a metroszexuális. Persze ennek is vannak fokozatai, de aki általában vasalja a haját az már sminkel, festi magát, szőrtelenít mindenhol. Egyébként az izompacsirta és az izmos között hatalmas különbség van, nem kéne kiforgatnod a szavaimat.
2009. dec. 4. 17:52
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
En is ismerek olyat, aki vasalja, nagyon cuki es nem b.zi. XD De altalaban veve kicsit b.zis sztem... De ha neked tetszik, csinald.
2009. dec. 4. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!