Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor skypeolunk de nem tudunk miről beszélgetni, kb. mindig 2. percben megszólal valamelyikünk, hogy mit csinálsz, és ennyi. Miről beszélgethetnék vele amit nem ununk meg hamar? 16/L
Szerintem ha nem vagytok párkapcsolatban(mert nem írtad) akkor maradjatok inkább barátok.. Ha nincs téma akkor felesleges belekezdeni egy komolyabb dologba.
Ha már jártok akkor szerintem beszéljétek meg a problémáitokat,miért nincs téma, ha eddig jól elbeszélgettetek akkor most miért változott meg, stb.
Amúgy mi hülyéskedni szoktunk a barátommal skype-on,igaz ez nem távkapcsolat. Idióta fejeket szoktunk vágni a kamerába,vagy elmondja hogy milyen jól áll most a hajam, csinos, szép vagyok ,én meg elmondom milyen jó az új pólója, ilyen idiótaságok. Nyugi nem sok pár van úgy, hogy mindig, mindenféle körülmények közt tudnak bármiről beszélgetni. Mi sem. A jó kapcsolat szerintem ott kezdődik , ha nincsen kínos csend. De ehhez nagyon jól kell ismerni a másikat. a írogatva jobban elvagytok,szerintem először úgy ismerjétek meg jobban egymást,aztán mehet a skype. Sok boldogságot!(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!