Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok egy férfias jelenség, elástam magam a nők szemében?
Se erős szőrzet, se széles váll, se férfias hang, de még a mozgásom sem olyan, mint egy férfinek és ezek eléggé olyan dolgok, amiken hiába próbálok változtatni, nemigen lehet. Nem is volt még soha barátnőm, pedig próbálkozom, úgysem akarnak átlátni a külsőn... De akkor mit tegyek? Edzek ismerős segítségével, egészségesen élek, stílust váltottam, de jobban nem érzem magam a bőrömben és a nők ugyanúgy elkerülnek.
22/F(?)
Amíg nem érzed jól magad a bőrödben, addig szerintem ne is akarjál barátnőt, mert szegény csak rosszul érezné magát egy olyan pasi mellett, aki elégedetlen saját magával....
Próbáld meglátni magadban a szépet és a jót, elfogadni magad.Ha ehhez sport,edzés és más stílus kell,valami jó hobbi, akkor dolgozz ezeken a dolgokon. Én mondjuk ajánlanám, hogy olvass önismereti könyveket,cikkeket...ha meg tudod magad szeretni, akkor könnyebb lesz.
Sajnos igen,én is ebben a helyzetben vagyok a kilátástalanság miatt érzem szarul magam,de most eldöntöttem,hogy nem érdekelnek mások innentől,csak magammal fogok foglalkozni.A nők már végképp hidegen hagynak,hiába nem volt senkim és azt hiszik majd hogy jajj nyomorék vagyok meg stb. Már annyira nem érdekel,a legtöbbször már rájuk sem nézek mert tudom,hogy felesleges.
22/F
szerintem ne anők miatt akarj bármit is. ez hülyeség
saját magad életét tedd jóvá, aztán dugj egyszerre több csajt, élvezd az életet
kapcsolatban hamar rájössz, hogy a csaj is befing este a paplan alá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!