Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok egy férfias jelenség, elástam magam a nők szemében?
Se erős szőrzet, se széles váll, se férfias hang, de még a mozgásom sem olyan, mint egy férfinek és ezek eléggé olyan dolgok, amiken hiába próbálok változtatni, nemigen lehet. Nem is volt még soha barátnőm, pedig próbálkozom, úgysem akarnak átlátni a külsőn... De akkor mit tegyek? Edzek ismerős segítségével, egészségesen élek, stílust váltottam, de jobban nem érzem magam a bőrömben és a nők ugyanúgy elkerülnek.
22/F(?)
Edzel? Ha meglátszik, akkor igen is férfiasabb leszel.
Egyébként meg a férfiasság egy része belülről jön, de ha neked abban sincsenek megfelelő jellemvonásaid, akkor tényleg kellemetlen a helyzet.
Persze a férfias hang mondjuk elég sokat tehet, de azon kell változtatnod, amint tudsz...
ha edzel tűzzél ki magad elé egy célt, nekem Bane kinézete a célom ez ad erőt minden nap ha csak egy pillantást is vetek rá hogy milyen kemény arc :D
ha nem is sikerül de nem adom fel, am én már megutáltam a nőket, szóval teszek rá mi kéne nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!