Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egy 37 éves pasi valóban szerelmes egy 20 éves kislányba?
nem szeretnem el venni a kedved semmitol ne erts ferre nem is bantasbol mondom, de szerintem nem normalis ha ijen nagy a kor kulombseg ha no az illeto ha ferni aki idosebb szerintem ez nem normalis. ha ijen 5 6 ev azt mondom oke meg a hatar eset. de 17? csak gondolj bele. lanyod is lehetne nem? most lenyegebe ugy jonne ki hogy a lanyodnak a baratnojevel ossze josz? mert olyan idos, erre a "lanyod is lehetne" azt azert irtam mert regebben ugyebar 40 50 evel ezelott 17-18 evesen atlagosan mar gyerekesek voltak, meg most is vannak akik ijenkor gyerekesednek le. de most ez nem igaz? en nem azt mondom nem tetszik meg egy idosebbnek egy fiatal lany v fiu. de ha ezt hosszu tavra kepzelned vele, hat mit ne mondjak nalam ez a nem normalis, mert rovidtavra 1 2 alkalomra azt mondom oke, ott van kapd le ki nem kapna le egy friss szep hust :).
ékezetekért bocsesz de angol billentyum van
Lehet szerelmes, és lehet a kapcsolat tökéletes és harmonikus.
Ha szereted, szimpatikus, és komolyan el tudod vele képzelni magad és a részéről is ezt érzed, próbáld meg. A korkülönbség miatt nem fog eleve elbukni egy kapcsolat. Érdekesebb és másabb lesz mintha egy korodbelivel jönnél össze, de nem ez határozza meg, hogy jó lesz vagy nem? Ha ő az igazi akkor ő az igazi, mindegy mennyi idős.
11-es válaszoló
pálcsik tímea és andy vajna rossz példa :DD az egy érdek házasság. Nem emlékszel amikor le lúzerezte a pálcsik tímea azokat, akiknek nincs gyémánt nyaklánca?? Na és arra hogy volt neki pénze? Ő kereste azt meg? Nem hiszem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!