Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkeseredtem egy kicsit. Mi a teendő ilyenkor?
Egy évfolyamtársamon nem tudok kiigazodni. Közel érzem maganhoz, nem csak felületes dolgokról szoktunk beszélgetni. Úgy érzem, beleszerettem.
Viszont nem nagyon tudok rajta kiigazodni. Van, hogy minden nap megkeres a suliban, sokat beszélgetünk. Amióta téli szünetről visszajöttünk, ma beszéltünk először (én 'kezdeményeztem'). Szóval vagy napi szinten beszélgetünk, vagy elmegy mellettem úgy, hogy átnéz a fejem felett.
Arra is gondoltam, hogy a miatt nem nagyon mer / akar lépni, mert azt hiszi, hogy egy fiú osztálytársammal (akivel nagyon jóban vagyok) összejöttem.
Számomra fontos ez a srác, nem mellesleg érettségi előtt állunk, így valószínűleg csak pár hónapig fogjuk egymást látni (ill. találkozni) napi szinten.
Ti mit tennétek?
Miről beszélsz?!
3 hónap és ballagunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!