Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkeseredtem egy kicsit. Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredtem egy kicsit. Mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Egy évfolyamtársamon nem tudok kiigazodni. Közel érzem maganhoz, nem csak felületes dolgokról szoktunk beszélgetni. Úgy érzem, beleszerettem.

Viszont nem nagyon tudok rajta kiigazodni. Van, hogy minden nap megkeres a suliban, sokat beszélgetünk. Amióta téli szünetről visszajöttünk, ma beszéltünk először (én 'kezdeményeztem'). Szóval vagy napi szinten beszélgetünk, vagy elmegy mellettem úgy, hogy átnéz a fejem felett.

Arra is gondoltam, hogy a miatt nem nagyon mer / akar lépni, mert azt hiszi, hogy egy fiú osztálytársammal (akivel nagyon jóban vagyok) összejöttem.

Számomra fontos ez a srác, nem mellesleg érettségi előtt állunk, így valószínűleg csak pár hónapig fogjuk egymást látni (ill. találkozni) napi szinten.

Ti mit tennétek?

2014. jan. 24. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Na még van fél éved, hogy elvedd az összes önbizalmát! Hajrá ;)
2014. jan. 24. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Miről beszélsz?!

3 hónap és ballagunk.

2014. jan. 24. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Mikor beszélgettek miért nem hozod fel ezt a témát neki? Vagy esetleg tedd meg te az első lépést!
2014. jan. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!