Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő mikor a lány a fejét a fiú vállára hajtja?
Tegyük fel még nincsenek együtt csak épp randin vannak, ülnek a buszon egymás mellet semmi közös téma amiről beszélhetnének ekkor a lány ráhajtja a fejét a fiú vállára.
Fiúnak kell erre reagálnia ?
#2 xD biztos siker
egyébként mi lenne a teendő? semmi, hagyjad. majd leveszi.
Én nem hiszem hogy ott helyben reagálnék rá, de nyomot hagyna bennem hogy jól érzi velem magát a másik.
Egyfajta megerősítés abban, hogy kedvel a lány, ami kicsit se ciki dolog, csak könnyebben flörtölök/keresem a társaságát később.
Ez már nagyon jó jel, így javaslom hogy te is hajtsd felé a te fejed vagy simogasd meg a kezét, arcát :) De én amikor randiztam a barátnőmmel de még nem voltunk együtt. Akkor is volt ilyen hogy elmentünk picit szórakozni a barátainkkal mert gyakorlatilag egy régi haverom rakott be közéjük és ott ismerkedtünk meg. Tehát egy társaságba vagyunk és a buli vége felé amikor már fáradt volt akkor is ez volt hogy rám hajtotta a fejét mert mi még vártunk a utolsó buszra, és már csak mi voltunk ott szinte. Én meg szintén az enyémet majd átkaroltam az egyik kezemmel, a másik kezemmel meg megsimogattam a combjánál és megfogtam a kezét. Mosolygott rajta és nagyon élvezte, jól összebújtunk. És utána lévő randinkon már nagy lépést tettem előre, olyan szinten hogy már a randi első 10 percében azt veszem észre hogy egymásba kapaszkodva csókolózunk.
Szóval ez mindenképp jó jel. :) Hajrá!
Ez vicces volt. :')
Amúgy a humorista kivétellel igazuk van.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!