Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire passzol két ember az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire passzol két ember az alábbiak szerint?

Figyelt kérdés

Férfi:

26 éves, 190 cm magas, intelligens, de visszahúzódó, nem szeret a középpontban lenni

Nő:

19 éves, 164 cm magas, intelligens, de kissé pörgősebb életet él

Ennyit tudunk a két félről. Vajon érdemes belemenniük egy párkapcsolatba vagy a környezetük megszólná őket?

2014. jan. 24. 21:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ennyiből tényleg nem lehet megmondani. A külső tulajdonságokkal kapcsolatban alapból nem lehet semmit mondani, hiszen ha ők tetszenek egymásnak, akkor tetszenek, ennyi.

Az meg, hogy egyik visszahúzódóbb, a másik pörgősebb lehet előny is, de akár hátrány is egy kapcsolatban.

De ha az alapján döntenek, hogy belemenjenek-e a kapcsolatba, vagy sem, hogy a környezetük mit szólna hozzá, akkor az "intelligens" jelző nem biztos, hogy illik rájuk.

2014. jan. 24. 22:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Húú ez engem is érdekelne, hogy egy nem túl gyakran bulizós, mondjuk úgy visszahúzódó férfi mint én plusz egy olyan lány aki ha nem is bulizós, de határozottan pörgősebb életet él az úgy klappol-e? Neki régi és elég nagy baráti társasága van, nekem pedig hát negyedakkora se és amíg velem úgy 1 héten történik 2-3 említésre méltó dolog addig vele szinte minden nap ugyan ennyi. :O Egyik pillanatban elég gyászosan látom az esélyeimet másikban pedig simán működőképesnek...
2014. jan. 24. 22:02
 13/14 A kérdező kommentje:

"ha az alapján döntenek, hogy belemenjenek-e a kapcsolatba, vagy sem, hogy a környezetük mit szólna hozzá, akkor az "intelligens" jelző nem biztos, hogy illik rájuk."

És mi van akkor, ha pont az intelligencia miatt érzik kellemetlennek?

2014. jan. 24. 22:06
 14/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, hasonló vagyok, mint Te, és hasonló barátnőre vágyok, mint amilyenről Te írsz. :) Úgyhogy csak remélni tudom, h nagyon is összeillik két ilyen fél egymással. :)

24/F

2014. jan. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!