Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a főiskolai tanáromba. Holnap vizsgázom nála. Mire gondoljak, vagy mit tegyek, hogy ne lehessen majd rajtam észre venni?
Figyelt kérdés
Nagyon félek. :( Nem akarom hogy lebukjak. :(2014. jan. 24. 18:35
11/16 anonim válasza:
Nem a jogi karon :) ott elzavarjak az olyan vizsgazo lanyt, aki a bajaival konspiral
Fosulin azert szeretik komolyan venni a vizsgat!
12/16 anonim válasza:
Nem fog eszrevenni rajtad semmit, mert vizsgadrukkod lesz, be leszel tojva.
13/16 anonim válasza:
De azert valld be, a szobad fala tele van a suliujsagbol kivagott kepeivel :) Az egyik sarokban egy szentelyt alakitottal ki, van ott gyertya es fustolo ... es a tanar egyik eldobott cigarettacsikje (kozben most vadaszol egy hanyagul eldobott papirzsebkendore) :D
14/16 anonim válasza:
Szerintem sem fog neki feltűnni semmi...ha remegsz, elpirulsz előtte ráfogja fogni arra hogy izgulsz...az hogy beleszerettél, sztem ez lenne az utolsó ami neki eszébe jutna
15/16 anonim válasza:
Szerintem se lesz gáz. Leplezni úgyse tudod, de neki nem a szerelem fog eszébe jutni, hanem a stressz, az izgalom.
Szóval ezen ne aggódj! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! A vizsgadrukk biztosan meglesz, és tetézi a helyzetet a szerelemdrukk. :D Remélem hogy az izgalomra fogja majd a zavartságomat.
2014. jan. 24. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!