Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy hónapja már szakítottunk és van barátom már, de nem tudom elfelejteni a régit. Nem is akarom elfelejteni, de tudom, hogy ez lenne a legjobb. Állandóan az eszemben van, pedig annyiszor bunkó volt velem, de amikor nem akkor meg annyira kedves volt. Tovább kellene lépnem, de nem értem miért nem sikerül. Vele 1 évet voltunk együtt, az előző barátommal való kapcsolatom végén ismertem meg, ő segítette elfelejteni a majdnem 4 éves kapcsolatomat, amit 1-2 hét alatt kihevertem. De most őt nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?2014. jan. 24. 12:45
1/3 anonim válasza:
és a mostanit mennyire szereted? -az én volt barátom is ilyen volt,egyszer bunkó,egyszer meg lehozta csillagokat de csak 1-2 percre,aztán általában utána mindig bunkó volt,nem szeretett igazán meg is mondta a végén.(de 2évet együtt voltunk mégis) Szerintem hagyd és felejtsd el! foglalkozz a mostanival ha igazán szereted!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. lehet igazad van, hogy nem is szeretett annyira engem sem, mint én őt. a mostani barátom teljesen más, ő mindent meg tesz értem, én is nagyon szeretem. csak ott vannak még az emlékek és sajnos mindig csak a jók jutnak eszembe
2014. jan. 24. 14:00
3/3 anonim válasza:
na én is pont így vagyok a mostani barátom tök jó,odaadóan szeret,csak nekem meg az a bajom,hogy a rossz kapcsolat után alig tudom elhinni hogy van ilyen jó fiú is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!