Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az új őrület, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az új őrület, hogy egy csomó lány azt csiripeli, hogy egy fiún az első amit megnéz az a cipője?! Meg mikor lett a helyesírás ilyen fontos kérdés?

Figyelt kérdés
Te jó isten... ez már az a kategória amikor kitalálnak minél jobbnak hangzó baromságot, hogy felfigyeljen rájuk valaki?
2014. jan. 23. 23:23
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

ma 23:35

de amúgy innen látszik, hogy értelmetlen vagy (buta). Az ápoltság jele az, ha fürdik egy ember és a ruhája is ápolt (rendszeresen mossa, vasalja). Ha jó illata van valakinek az számomra ápolt. És kb leszarom, hogy milyen cipő vagy ruha van rajta. De nálad az ápoltság akkor a cipőt jelenti. Remélem azt szoktad akkor szaglászni otthon nem mondjuk a párod illatát.

2014. jan. 23. 23:42
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

A kérdező kommentje:

ma 23:29

Hogy a Jóisten miért nem áldott meg engem olyan logikával mint ami neked van?!

mivel nincs eszed, nincs logikád sem

ha egy hete süt a nap jó idő van és valaki sáros cipővel leszólít kicsit megrezzen a szemem hogy egy hét alatt nem képes két mozdulatot tenni akkor esélyes hogy még fürdeni sem képes naponta

köröm ugyan ez: vágja vagy rágja? ott figyel alatta a fekete retek? stb

itt próbálsz igazolást találni az igénytelenségedre?

ráfáztál majd leoltanak még páran

2014. jan. 23. 23:45
 23/30 anonim ***** válasza:
22-es még mindig fogyatékos a kérdező hiába írsz neki bármit akkor is ki nem áll belőle a hülyesége de akkor minek kérdez. Meg most próbálja valahogy ki magyarázni magát az igénytelenségéből.
2014. jan. 23. 23:50
 24/30 A kérdező kommentje:

-.-"

vagy inkább téged oltanak kicsit? És ki beszélt itt a körömről, butuska? Egyszerűen csak sok helyen hallottam ezt egy-két érdekesebb egyedtől. Ennyi. Se több, se kevesebb. Tedd félre a kombinációs képességedet légyszi. És a cipőt ne felejtsd el letisztítani hátha jön a Mikulás az este... meg ki tudja, ki nézi meg holnap a cipődet?

2014. jan. 23. 23:53
 25/30 anonim ***** válasza:
49%

22.

lány vagyok, naponta fürdök, fogmosás, hajmosás, stb. nem hordom ugyanazt a pólóm/bugyim két egymást követő nap.

a cipőm mégsem fogom naponta lepucolni, sőt, hetente sem. nagyon ritkán, amikor zavaró piszokfolt van rajta, esetleg. de különben nem. sárba lépek, megszárad, homok lesz és lepereg. ennyi. kakiba nem lépek, egyéb meg nem tudom, mi kerülne rá. kicsit poros lesz, azért van.

2014. jan. 24. 00:01
 26/30 anonim ***** válasza:
ez hülyeség h cipőről itélik meg a csajok ki milyen ember, most nekem is csak 2 pár utcai cipőm van, meg 2 melós, sajnos már eléggé kopottak de tiszták, nem büdösek, 3-4 ezerért nem fogok 2-3 hónapra cipőt venni, ezek 3 évig birták a strapát, úgyhogy sztem a cipőn inkább azt nézik h mennyire vagy eleresztve anyagilag...
2014. jan. 24. 00:07
 27/30 anonim ***** válasza:
Én inkább veszem fel a picit kopottabb 15-20 ezres cipőimet mintsem vegyek mindig 3-4 ezerért kényelmetlen szarokat. Amelyik nőnek meg ez nem tetszik az pont olyan, aki jobb is ha elkerül :))
2014. jan. 24. 06:40
 28/30 anonim ***** válasza:

azert nagy rohadekok az emberek, pl segitek vkinek forumon, erre maskor belem all helesiras miatt.

sztem ez rohadt szemetseg, en sem mondtam neki h haha de nyomorult vagy meg ezt se tudod en vakon megcsinalom...

cipo: sajna tiszta sar az udvar, ennek ellenere, ha saros lessz alt melohelyen rendbekapom.

de addig akkor is saros, meg a kutya is ralep neha...

2014. jan. 24. 08:22
 29/30 anonim ***** válasza:
Én kb. az emberek cipőjét nézem meg legutoljára,ha valakit végigvizslatok....a cipő hamar koszos lesz,nem kell vele foglalkozni,a többi a lényeg......
2014. jan. 24. 15:18
 30/30 anonim ***** válasza:
az baromság sokféle cipőbe jártam soha nem volt csajom
2014. jan. 25. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!