Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az új őrület, hogy egy csomó lány azt csiripeli, hogy egy fiún az első amit megnéz az a cipője?! Meg mikor lett a helyesírás ilyen fontos kérdés?
Figyelt kérdés
Te jó isten... ez már az a kategória amikor kitalálnak minél jobbnak hangzó baromságot, hogy felfigyeljen rájuk valaki?2014. jan. 23. 23:23
11/30 anonim válasza:
Jó bele lép a sárba akkor már nem ápolt hujuj még is sok emberen látok olyat hogy ilyen kabát olyan kabát ilyen nyaklánc meg sorolhatnám a cipőjére meg rá hánynék mert még arra is lusta hogy megtörölje.
12/30 A kérdező kommentje:
ma 23:25
De miért? Nem azt mondom, hogy az jó, ha úgy ír mint egy cigó. De miért kell nézni a helyesírást? Szerintem ez egy új hóbort. Szerintem elég ha értem amit ír és kész.
2014. jan. 23. 23:29
13/30 anonim válasza:
A legtobbet a cipo arul el egy emberrol.27n
14/30 anonim válasza:
Mert megvizsgálják h mennyire büdös a lába. Pl ha sorvad a cipő széle vagy jön le róla a festék akkor valoszinüleg ku♡rva büdös
15/30 anonim válasza:
Akkor ezért nem jött össze egyik randim se, mert mindig beleléptem a kutyaszarba a Népligetben. :(
16/30 A kérdező kommentje:
ma 23:29
Hogy a Jóisten miért nem áldott meg engem olyan logikával mint ami neked van?!
2014. jan. 23. 23:32
17/30 anonim válasza:
Nyomorult vagy kérdező még neked áll feljebb és még ennyit sem tudsz hogy a cipő az ápoltságnak a jele. Hát gratulálok hozzád azt hitted hogy majd most jól meg mondod és befürödtél ilyen nyomit hogy ennyit sem tud de azért osztaná az észt istenkém.
18/30 anonim válasza:
Szóval, ha valakinek nincs pénze új cipőre és a jó öreg kijárt csukába van akkor már igénytelen?
Persze ilyenre nem is gondolnak az emberek.
Ezek olyan idióta dolgok hogy néha csak fogom a fejem....cipő alapján itélkezni..
19/30 anonim válasza:
Kedves #15
a koztarsasag teren sem egyszeru.#13
20/30 anonim válasza:
Cipő 3-4 ezerből már lehet venni cipőt ha nem is sokáig bírja de cipő. És igen akinek nem telik rá meg kopott de 3-4 ezer forintot csak rá tud fordítani de ha meg nem akkor gondolom azért mert szívja azt a genyó cigit meg el issza mint hogy cipőt vegyen húzza le magát az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!