Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most mire véljem barátomtól?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most mire véljem barátomtól?!

Figyelt kérdés
Sziasztok! Viki vagyok! Szeretném ha elolvasnátok és segítenétek! Barátommal lassan egy éve vagyunk együtt, és az utolsó időben úgy adatott, hogy elég sok időt együtt tudtunk tölteni. Jah és a mi kapcsolatunk távkapcsolat (én lakom bpesten ő vidéken de nem messze pesttől). Most lehet úgy fog alakulni, hogy kevesebbet tudunk majd találkozni, max hétvégente! Eleinte is mikor összejöttünk csak hétvégente találkoztunk. De most azt mondja neki az kevés lenne(hogy csak hétvégente), és nem tudja lehetne e úgy folytatni tovább, meg hogy lenne e értelme. Mert ilyeneket állít, hogy ő nem bírná ki hogy addig ne lásson, mert már megszokta hogy milyen sokat együtt vagyunk és szar lenne neki nélkülem! Szerintetek ezt most mire véljem? Ha valaki szeret valakit akkor nem mond ilyeneket nem? Inkább kivárja hogy végre láthassa meg minden.. esetleg evvel csak le akarja építeni a kapcsolatot? Rákérdeztem tőle, hogy akkor most szakítani fogsz ez miatt? Azt mondja nem, mert nem akar .. meg hogy nem tudja hogy akkor lenne e értelme folytatni.. Olyant is mondott nekem már, hogy szeret még úgy szerelemmel is de nem úgy mint régen .. és hogy ez mellett még szeretettel is szeret merthogy szte egy idő után a szerelem teljesen átalakul szeretetté, meg hogy megszokott engem hogy vele vagyok stb. Mindig mondja, hogy nagyon hiányzok neki meg szeret, meg hiányol hogy mikor megyek már hozzá ... de nem értem? Ha ezek szerint ennyire hiányzok meg szeret akkor miért mondta azt?! Véleményeket légyszíves!
2009. dec. 4. 00:57
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
csak annyit mondott, h rossz lenne neki nelkuled. szeret, csak nem tudja, h h lesz.
2009. dec. 4. 00:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
őszintén??? mint teis írtad, szeret még, de már nem annyira mint régen. és így neméri meg neki kapcsolatban lenni h csak 7végente lát, de már nemis szeret annyira. sztem ez a helyzet. ha fiatal vagy még, ne búsulj. fiatalon nemszabad olyan kapcsolatban maradni, ahol csak megszokás és sima szeretet van. fiatalon mlég élni kell, és keresni az igazit.
2009. dec. 4. 01:03
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
szia Viki. ki van akadva, hogy csak hétvégente lehet kapcsolat, én is ki lennék akadva, és én sem tudnám, hogy lenne-e értelme folytatni, szakítani meg nem akarnék, mert akkor még hétvégén sem lehet, de hát a két rossz közül a kissebbik rossz is rossz. heti 2 nap nekem se lenne elég. :|
2009. dec. 4. 01:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom, nekem sem lenne úgy jó! :S Ezért is próbálom most úgy megoldani a dolgokat, hogy jó legyen mindkettőnknek és többet láthassuk egymást!
2009. dec. 4. 01:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Egészen pontosan hol lakik a barátod, mekkora a távolság kettőtök között?
2009. dec. 4. 02:08
 6/8 A kérdező kommentje:
60 - 80 km kb!
2009. dec. 4. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát ha csak hétvégente találkoztok az bizony nem valami sok... lehet, hogy már ebbe egy kicsit beleunt. Ez most lehet, hogy hülye kérdés, de az iskola választ el benneteket? Vagy munkahely? Meg kellene oldani, hogy többet találkozzatok, mert hosszabb távon ez nem lesz jó. A barátod szeret téged, de hosszabb távon így szakítani fog veled szerintem. :(
2009. dec. 5. 01:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát, a munkahely, mert most kaptam munkát! De, ahogy ez lesz úgy érzem, megoldható lesz, hogy többet találkozzunk!
2009. dec. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!