Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen pasi vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen pasi vagyok? Van kép!

Figyelt kérdés

Eddig többnyire, megvolt a luxus, hogy a lányok kezdeményeztek felém, de ez az utóbbi időben alább hagyott... Én nem tudom miért ahogy telik az idő egyre nehezebben kezdeményezek, milyen a külsőm, sítlusom stb... egy lány szemében? 185cm 90kg a többit látjátok :)

[link]

2009. dec. 3. 23:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

A magad kategóriájában (kissé nyálstílus) elég jó faszi vagy, de nekem nem jössz be.

23 N

2009. dec. 4. 12:57
 32/41 anonim ***** válasza:

Borzalmas!

Ilyen fizimiskával számomra elég fura, hogy találtál nőt. De hát egyeseknek lehet kificamodott izlésük.

Bár gondolom, a magamutogatós, dicsekvős stílusod miatt azért hamar elment a kedvük tőled.

2009. dec. 4. 13:39
 33/41 anonim ***** válasza:
szerintem VISZAMENNYÉ' AZ ODUBA
2009. dec. 4. 22:15
 34/41 anonim válasza:
Férfiszemmel nézve nincs semmi gond, csak azt a "FLY" szemüveget ne erőltesd. Nem a Te stílusod. ...és ne szarjál be, csapj bele a közepébe. Ha bejössz a csajnak "szinte" mindegy mit mondasz, ha meg nem, akkor legalább megtudod rögtön az elején és nem raboljátok fölöslegesen egymás idejét.
2009. dec. 5. 16:32
 35/41 Manócska'90 ***** válasza:

A jobb alsó kép nagyon vonzó! Azon állati jól nézel ki!

Nagyon szép szemed van.

A többit felejtsd el. Enyhén szólva rossz a szeműveg, a haj, és remélem, hogy az álló gallér csak poén!

19/L (pedig nem is vagy az esetem)

2009. dec. 5. 17:38
 36/41 anonim ***** válasza:
0-ás hajvágógépet ragadd meg és túrd le a hajad!!!!!
2009. dec. 6. 17:31
 37/41 anonim ***** válasza:
Szép a szemed azt cső!!! A többi...nem gyere be...
2009. dec. 6. 20:52
 38/41 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket de szerintetek milyen frizu legyen az új?Bocsi, hogy off-olok...
2009. dec. 6. 23:36
 39/41 anonim ***** válasza:
EGYSZERŰ tüsi. zselé és mindenfajta trendi hülyeség nélkül. az sokat dobna a kissé elkényeztetett fejeden.
2009. dec. 7. 09:13
 40/41 Manócska'90 ***** válasza:
Sztem is tüsi. Már tegnap este óta gondolkozok rajta és erre jutottam. Neked az állna a legjobban.
2009. dec. 7. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!