Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Milyen pasi vagyok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen pasi vagyok? Van kép!

Figyelt kérdés

Eddig többnyire, megvolt a luxus, hogy a lányok kezdeményeztek felém, de ez az utóbbi időben alább hagyott... Én nem tudom miért ahogy telik az idő egyre nehezebben kezdeményezek, milyen a külsőm, sítlusom stb... egy lány szemében? 185cm 90kg a többit látjátok :)

[link]

2009. dec. 3. 23:46
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Ki, mire asszociál :D
2009. dec. 4. 00:33
 22/41 anonim ***** válasza:
"se nem csunya, se nem helyes"..ergo közömbös :)
2009. dec. 4. 00:35
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

00:28, sok fiút elégítettél már ki orálisan, hogy így felismered az ekkor szokásos arckifejezést? :P

Egyébként sztem is jobban áll a hosszú haj, de úgy látszik, vesztésre állunk... egy hosszú hajú fiúval kevesebb lesz a világban. Szomorú.

2009. dec. 4. 00:44
 24/41 anonim ***** válasza:
én nem sunáználak bocs.
2009. dec. 4. 00:53
 25/41 anonim ***** válasza:
49%

Análist irtam, nem orálist.

És csak rá kell nézni..xDDDDDD

2009. dec. 4. 00:56
 26/41 anonim ***** válasza:

Ja igen, én is análist akartam írni... késő van már :)

Jut eszembe, én már elégítettem ki fiút análisan, és valahogy nem így nézett ki az arca utána :P

2009. dec. 4. 01:01
 27/41 anonim ***** válasza:
hát őszintén nekem nem vagy esetem, egyáltalán. nekem soha nem jöttek be a hosszuhaju pasik.
2009. dec. 4. 01:33
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

Hmm nekem bejössz... És szerintem hagyd meg a hajad is :)

Szemed gyönyörű :$

15/L

2009. dec. 4. 05:35
 29/41 anonim ***** válasza:

Nekem átlagos, menőcsávóskodó éretlen tini vagy, aki szerelmes magába és annyi időt tölt a tükör előtt, mint egy lány (nekem ez jutott eszembe;)

Mivel elég baba az arcod, így a rövid egyszerű haj tényleg jobban állna, hogy ne nézz ki teljesen lánynak.. (egyébként nincs bajom a hosszú hajú fiúkkal, valakinek kifejezetten jól áll).

Egyébként igen, általában egy FÉRFI szokott kezdeményezni a lányoknál..

De férfi fogalomra nálad majd visszatérhetünk úgy 20 év múlva.

22L

2009. dec. 4. 08:32
 30/41 anonim ***** válasza:

vágasd le a hajad...nagyon nem jó ez a hosszú

és nekem az se tetszik,hogy cigizel:D

de különben nem nézel ki rosszul

18/L

2009. dec. 4. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!