Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl érzékeny a makkom! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 17:47
2/8 anonim válasza:
smirglipappírral edzd, nekem bejött.
3/8 A kérdező kommentje:
hát valamikor fáj ha hazá érek fürdés közben, meg szex közben is elég gyorsan el megyek!
2014. jan. 23. 18:01
4/8 Johny88 válasza:
Húzd le a bőrt, és hagyd úgy 1 teljes napig. 5 órán keresztül meg fogsz őrülni a fájdalomtól na meg a kellemetlen érzésektől. De viszont így ezzel meg is szokod a vele való érintkezést! 2 hét alatt elég ha 3 naponta megcsinálod. Akkor jó ha már kevésbé zavar. Vigyázz mert ha már semennyire sem zavar akkor a szexet sem fogod úgy élvezni!!!
5/8 anonim válasza:
Szóval te azt mondod, hogy, aki metélve van az már nem is élvezi a szexet? Mert ugye neki mindig érintkezik...
6/8 A kérdező kommentje:
18:10 es köszi a választ ezt ki próbálom, majd írok a fejleményekről! :)
2014. jan. 23. 22:28
7/8 anonim válasza:
Annó nekemis az volt, de már nemigazán pedíg semmi olyat nem csináltam mint amit #4 írt…
8/8 anonim válasza:
Sziasztok nekem is az volt a bajom de van egy jó megoldás fürdés közbe jól markolászd meg felhúzva lehet hogy beszarsz de megéri :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!