Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltam egy lánnyal, azóta kipattogzott a makkom, lehetséges hogy a gumira vagyok érzékeny?
Figyelt kérdés
Volt már ilyen , 3-4 nap alatt elmúlt. De a gond az hogy ma is jön egy másik lány, és elég ciki lenne ha látná hogy olyan. Remélem nem fertőzés . Über gyorsan kéne válasz, mivel lehetne helyrehozni gyorsan.2013. aug. 22. 14:56
1/7 anonim válasza:
hol lax hogy neked mindig jön 1 lány?D de jó neked
3/7 A kérdező kommentje:
Hát szerencsére van mindig nő:D 18F
2013. aug. 22. 15:10
4/7 anonim válasza:
En is jártam már igy, de pár nap alatt elmult.
5/7 A kérdező kommentje:
de mi lehet nem tudod? nem lesz gond a maival?
2013. aug. 22. 15:14
6/7 A kérdező kommentje:
Na én vagyok ismét, Vége. Jó minden, 2-3 nap alatt vége lett. Nem tudom mi lehetett, de már nincs gond:)
2013. aug. 27. 20:28
7/7 anonim válasza:
Valószinüleg a gumira vagy érzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!