Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, ha jóban vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha jóban vagyok azzal a lánnyal, aki odáig volt a barátomért?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy mindhárman osztálytársak vagyunk. A barátommal tavaly nyáron az iskolai nyári táborban jöttünk össze. Ez a lány valamikor első környékén bele volt habarodva a barátomba, de őt nem nagyon érdekelte, barátok voltak. Én most ezzel a lánnyal egyre jobb viszonyban vagyok és eléggé furcsa, tekintve a múltat. Ja és ha ez a lány is ott lett volna a táborban akkor lehet h összejött volna vele a barátom (mi ugyanis egyáltalán nem ismertük egymást, szinte csak névről, nem egy társaságban mozogtunk).

Szóval ez a helyzet menyire durva/gáz?

2009. dec. 3. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem azért barátkozik veled, hogy a pasidhoz kerüljön közelebb?
2009. dec. 3. 21:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, mert látja hogy teljes a harmónia közöttünk.
2009. dec. 3. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Az még nem jelent semmit, hogy látja a harmóniát! Tudod, jobb félni mint megijedni! Én a helyedben nem barátkoznék vele, mert könnyen pofára eshetsz! De te tudod, mit csinálsz...
2009. dec. 3. 22:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Pofára esés alatt azt érted, hogy a pasim hagyná hogy rámásszon? Mert biztos vagyok benne hogy nem hagyná. Hűséges típus.
2009. dec. 3. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:

üdv, én vagyok az emlegetett barát:D

pár javítandó tény:

-nem első környékén volt belém esve, elsőtől mostanáig:D nyáron még biztos, azóta lehet, hogy már nem.

-"nem nagyon érdekelte őt" azért ezt sem így mondanám:) inkább csak nem tettem az ügy érdekében...:)

amúgy elég konkrét lett a kérdésed, vicces lenne, ha ő is járna gyakorira:P

2009. dec. 5. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:
hoppá :$ :D
2009. dec. 5. 19:22
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem ne igazán barátkozz vele..

barátkozhatsz vele végülis de ilyen nagyonnagy titkokat meg ilyeneket ne mondj el neki..

általában nem jó szokott kisülni abból ha a barátnődnek tetszik a barátod... énis voltam így hogy a barátnőmnek tetszett a volt barátom.. aztán meg felvette msn-re megminden és szépen bekavart..

ezcsak végülis személyes véleményem, de jól gondold át..

15/L

2009. dec. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!