Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Kevésbé érzitek "megalázónak" ha egy lány ha nem is viszonozza a közeledést visszaír?
Figyelt kérdés
Mert kedves, szimpatikus a fiú, de nem vonz, nem szeretnék tőle semmit úgy..Megbántani semmiképp sem akarom. Én nem szoktam ráírni, igyekszem nem nagyon visszakérdezni(hogy ne tévesszem meg), de mindig válaszolok.2014. jan. 22. 21:13
11/11 anonim válasza:
Fájni fog neki ez tuti főleg ha érez irántad valamit! Nem irigyellek de el kell neki mondani ha te semmiképpen nem szeretnél felé olyan módon közeledni! Ne hagyj neki reményt mindenképpen rombolj le minden illúziót(ne mondj neki ilyen "talán" "majd egyszer" dolgokat!)... tehát egy "Bocsi, de közöttünk ez sosem fog működni" dolog szerintem megteszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!