Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja sok férfi azt, hogy a nők válogathatnak a (jó) pasik között?
Figyu! Én diszkós vagyok. Nyilván az olyan öltözködésű csajok jönnek be. Rocker csajok nem tetszenek, viszont akad 1-2 aki tetszik.
Punkok közül is stb. Ez volt a külső. A belső adottságai sem utolsó szempont, sem a velejárója, ha összejönnék egy rocker csajjal. Tudod kinek lenne kedve Tankcsapda koncertre járni. Tudod létezik olyan is, hogy össze illenek-e vagy sem. Fordul a kocka, innentől a külső már csak másodlagos. Eléggé fiatal lehet a kérdező, ha még csak ennyire vagy jártas a témában. Mondhatni még kezdő. Szinte ismeretlen még a téma. Nyugi,mindenki így kezdte. Minden rendven. Valahol el kell kezdeni.
Annyira örülök, hogy néhány válaszoló megértette mire vonatkozik a kérdés és nem csak egy zárójelbe tett szón lovagolnak...
Az lett volna a kérdés lényege, hogy honnan a búbánatból jön az a tévképzet, hogy MINDEN nőnél sorban állnak a férfiak, akik ráadásul teljesen olyanok, amilyenek - a férfiak szerint - MINDEN nőnek bejönnek (kigyúrt, helyes, pénzes páva - az oldalon olvasott férfi válaszok alapján), tehát még az utolsó bányarémnek sem kell még a kisujját sem mozdítani, hogy még Brad Pitt is rágerjedjen, elég csak kiválasztani éppen melyik kell... Ugyanis jópár férfi sír emiatt naponta az oldalon.
Társadalmunk megváltozott. És ez a változás magában hordozza, hogy a férfiak nem mennek át azon a "beavatódási ceremónián", amit régebben az élet eléjük állított. Éppen ezért túlérzékenyek lettek és azzal foglalkoznak, vajon a nő válogathat e vagy sem. Vajon a nő kedveli e őt, vagy sem. A vonzalomhoz nincs köze, hogy a nő megpaskolja e a férfi pofiját, mert kedveli, vagy sem. Ez abszolút nem így működik. Természetesen amit a férfiakról írtam, az több tekintetben is cáfolható, viszont nagyon sok tekintetben igaz például a korosztályomra is. Én is srác vagyok és az én életemből is kimaradtak bizonyos dolgok. Szerencsére felismertem ezt a hiányosságot, és minden módon megpróbáltam pótolni.
A férfinek endorfinra és néha egy kis adrenalinra szüksége van, különben betesped és nyávog mint egy kislány. Jót tesz neki a sport, a kihívás, a tánc, sérülés és a kalandok. Ezektől egészséges lesz a teste és a lelke. Az effélék nélkül "elanyátlanodik" és ahelyett, hogy egy stabil férfi lenne a nő mellett, inkább csak élősködik a nőn. Persze, hogy az ilyet nagy ívben elkerülik.
Szóval ez az egész kérdés is ilyen problémák miatt jöhet elő... mert mit számít, hogy a nő válogathat e vagy sem? Ha egy nővel beszélgetek, ismerkedek, ez marhára nem számít semmit. Azt teszem, amihez értek, a többi nem izgat. Jól érzem magam a bőrömben. És ha nem lesz enyém a csaj, akkor sincs baj, mert alapállapot, hogy jól érzem magam. Férfiként semmi más dolgom, mint élni és játszani. A többit eldönti az élet...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!