Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért a csontváz lányok tetszenek?
Ha egy lány 72kg, 160cm azt már lekövérezitek.
De miért a csontváz tetszik?
Milyen csontvaz lányok? Mégis ki bukna az anorexiásokra (ami egy súlyos betegség)?
Azon meg nem értem mit csodálkozol ha sportos karcsú lányok tetszenek nekünk.Neked se a löttyedt vállú,pocakos pasi kell.
A mentalitásod szintén taszító: aki nálad jobb alakú,és megdolgozott érte,az csontváz,akinek nem te tetszel az gonosz.
Szóval magadban is elkezdhetnéd keresni a hibát,kiskány.
72 kg pedig sok.
én 170 centihez vagyok 60 kiló és egy minimális husi van a csípőmön. Még 10 kilóval nehezebben is azt mondanám elmegy, de akkor már a combonom és a hátamon is lennének párnácskák.
de a 160 centihez kicsit sok a 72 kiló, feltéve ha nem tömör izom. 60-61 lenne a jó.
Jól mondod utolsó: 170-hez 60 kiló normális.
160 centiméterhez meg 50 kiló (55 is már visítva fér bele).
A barátnőm 182cm/64kg és van mit rajta fogni, egyáltalán nem csontkollekció, de még vékonynak sem mondható.
Szerintem 1 lánynak nem áll jól ha sportos.
Legyen jónagy a melle és a feneke.
Mert az tényleg sokkal jobb ha reng rajta a zsír,kifullad 2 lépcsőn és 40 éves korára sz*rrá megy a szervrzete..
Ha olyan jól állna talán krenne pasid
Nyugodtan áltasd magad,hisztizz ha lusta vagy senkit sem érdekel.
De mi nem így gondoljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!