Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak az egzotikus fiúk jönnek be nekem? (Pl. Leírásban)

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút (aki egyébként osztálytársam), aki nagyon hasonlít Zayn Malik-ra néhány képen. A különbség kettejük között, hogy Zayn félig pakisztáni (nem terrorista!!!), a fiú meg félig grúz. A szeme olyan nagyonnagyon szép barna, a mosolyától olvadni kell. Viszont ahogy viselkedik velem, az elviselhetetlen. Mindig azzal jön, hogy milyen csúnya vagyok, míg egyik-másik fiúhaverom szerint szép vagyok. (Bocsi a szóismétlésért.)

2014. jan. 20. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
elhiszem hogy oda jársz aranyom de attól nem körülötted forog a világ:)
2014. jan. 20. 22:12
 12/20 anonim ***** válasza:
Amúgy pedig vigyázz az ilyen iszlám fazonokkal! Még ha nem is gyakorolja, de onnan származik akkor is lehet benne elég sok mocsokság. Nyilván nem mondom, hogy minden iszlám szemétláda, de rengeteg példa van rá, hogyan tudják behülyíteni a lányokat. Persze most csak feltételeztem, hogy iszlám, hiszen grúziában vannak bőven akik ezt a vallást gyakorolják.
2014. jan. 20. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:
Tündi :)
2014. jan. 20. 22:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm 9 és 10 :) :(

10: azért nem koptatom le, mert tud ő rendes is lenni... csak sajnos nem akkor, ha más is ott van velünk. És (nem tudom ezzel mennyire értesz egyet) úgy érzem, ő az első szerelmem. Tudom, tudom. Most azt fogod mondani, hogy ennyi idősen még nem tudhatom mi a szerelem. Viszont tudom. Ahogy azt is, hogy ha csak arra kellenék neki akkor rossz lánnyal kezdett, mert én nem szándékozom hasonlítani "néhány" kortársamra. Majd 18-19 évesen ha eljön az Igazi, akkor annak adom a szüzességem.

2014. jan. 20. 22:23
 15/20 A kérdező kommentje:
12 igazad van :) (amúgy ortodox keresztény)
2014. jan. 20. 22:26
 16/20 anonim ***** válasza:

"Most azt fogod mondani, hogy ennyi idősen még nem tudhatom mi a szerelem"

Ilyen butaságot nem mondok. :D A lényeg, hogy aki nem kezel minden helyzetben (nem csak amikor kettesben vagytok) tisztességesen ahogy kell, attól ne várj semmi jót. Tud aranyos lenni meg minden igen, de valószínűleg ez csak egy álarc neki. Aokakat át is tudna vele ejteni, Te ne légy egy "áldozata".

2014. jan. 20. 22:30
 17/20 anonim ***** válasza:
51%
Hú anyukám, rákerestem erre az illetőre. Neked az ilyen díszb*zik jönnek be? (Függetlenül a származástól.)
2014. jan. 20. 22:35
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem díszb*zi oks? Attól, ahogy kinéz, még nem lesz rögtön az.
2014. jan. 20. 23:13
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezért dísz. :D
2014. jan. 21. 10:06
 20/20 anonim ***** válasza:

"tudom-hogy-megdöglesz-értem-de-talán-én-is-érted tekintet "

ez inkább az én-jóképű-népszerű-vgayok-te meg egy rusnya-senki tekintet :D

beszarok az ilyen lányokon..

2014. jan. 21. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!