Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy csak az egzotikus fiúk jönnek be nekem? (Pl. Leírásban)
Köszönöm 9 és 10 :) :(
10: azért nem koptatom le, mert tud ő rendes is lenni... csak sajnos nem akkor, ha más is ott van velünk. És (nem tudom ezzel mennyire értesz egyet) úgy érzem, ő az első szerelmem. Tudom, tudom. Most azt fogod mondani, hogy ennyi idősen még nem tudhatom mi a szerelem. Viszont tudom. Ahogy azt is, hogy ha csak arra kellenék neki akkor rossz lánnyal kezdett, mert én nem szándékozom hasonlítani "néhány" kortársamra. Majd 18-19 évesen ha eljön az Igazi, akkor annak adom a szüzességem.
"Most azt fogod mondani, hogy ennyi idősen még nem tudhatom mi a szerelem"
Ilyen butaságot nem mondok. :D A lényeg, hogy aki nem kezel minden helyzetben (nem csak amikor kettesben vagytok) tisztességesen ahogy kell, attól ne várj semmi jót. Tud aranyos lenni meg minden igen, de valószínűleg ez csak egy álarc neki. Aokakat át is tudna vele ejteni, Te ne légy egy "áldozata".
"tudom-hogy-megdöglesz-értem-de-talán-én-is-érted tekintet "
ez inkább az én-jóképű-népszerű-vgayok-te meg egy rusnya-senki tekintet :D
beszarok az ilyen lányokon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!