Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak az egzotikus fiúk jönnek be nekem? (Pl. Leírásban)

Figyelt kérdés
Megismertem egy fiút (aki egyébként osztálytársam), aki nagyon hasonlít Zayn Malik-ra néhány képen. A különbség kettejük között, hogy Zayn félig pakisztáni (nem terrorista!!!), a fiú meg félig grúz. A szeme olyan nagyonnagyon szép barna, a mosolyától olvadni kell. Viszont ahogy viselkedik velem, az elviselhetetlen. Mindig azzal jön, hogy milyen csúnya vagyok, míg egyik-másik fiúhaverom szerint szép vagyok. (Bocsi a szóismétlésért.)

2014. jan. 20. 21:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Szánalmas a mai fiatalság.
2014. jan. 20. 21:54
 2/20 anonim ***** válasza:
én a felét se értettem xd
2014. jan. 20. 21:57
 3/20 anonim ***** válasza:
Na látod, neki meg nem jönnek be az Ő szempontjából egzotikus lányok, inkább a grúzok tetszenek neki.
2014. jan. 20. 21:58
 4/20 A kérdező kommentje:

Komolyan kérdeztem. Képet arról a fiúról nem akarok kitenni, mert az törvénytelen, Zaynt csak példának hoztam a kinézetre.

Neked mi számít fiatalnak? :D 15 vagyok, gimis, az ország egyik legjobb gimijébe járok. Ennyi.

2014. jan. 20. 21:58
 5/20 anonim ***** válasza:
jajj el ne szállj magadtól édesem
2014. jan. 20. 22:00
 6/20 A kérdező kommentje:
3-as azt kihagytam, ahogy rámnéz :)) ez a tudom-hogy-megdöglesz-értem-de-talán-én-is-érted tekintet :D
2014. jan. 20. 22:00
 7/20 A kérdező kommentje:
6-os xD nem vagyok elszállva magamtól, ez az igazság: a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium biológia tagozatára járok
2014. jan. 20. 22:02
 8/20 A kérdező kommentje:
*5-ös
2014. jan. 20. 22:02
 9/20 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva: mert a média ezt ültette a fejedbe.
2014. jan. 20. 22:03
 10/20 anonim ***** válasza:
Hát 15 az még fiatal. Még 17 is baromi fiatal. Sokan még 20-on évesen is túl fiatalok attól, hogy törvényileg már felnőttek. Amúgy ha úgy bánik veled mint a szeméttel minek állsz szóba vele? Mert tetszik, mert benedvesedik a puncid tőle? Koptasd le a fenébe, ha suttyó-bunkó.
2014. jan. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!