Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Elszökjek" hozzá jövőhét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elszökjek" hozzá jövőhét szombaton?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Sose voltam az a rossz gyerek/lány/tinédzser, ki minek hív. A velem egy idős lányok már legalább az 5. pasijuk oldalán "díszelegnek". Nekem egy barátom volt, az is 3 hétig tartott és egyetlen egy csók volt, aztán barátok maradtunk inkább, mondván hogy nekünk úgy jobban megy. Tehát mondhatni, még egy csókom volt, és ennyi. A koromat nem fogom elárulni, bárki is kérdezi, 14 felett vagyok bőven, ennyi elég.:)

Lényeg: 3 éve szerelmes vagyok egy srácba, és egy hete járok vele. Azt akarja, hogy ott aludjak nála, de nem lefeküdni akar (ismerem, nem olyan), csak hogy filmezni, meg hogy lesz ott pár haverja (lányok is), és hogy kicsit jól érezzük magunkat. Nem piálnék, meg semmi.:)

Anyumnak azt tudnám mondani, hogy nagymámámnál, barátnőnél vagyok..

Szerintetek?

Mellőzétek a "meg akar d.u.gni", vagy " r.ibanc" szövegeket, mert nem vagyok én ilyen.. csak.. minden egyszer megszegi a szabályokat.. egyszer nekem is szabad..:/ És nem történne semmi.

Mit gondoltok?

2014. jan. 19. 20:59
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem egyszerűbb megmondani, hogy hova szeretnél menni? Nagymamádat szerintem hagyd ki a dologból....
2014. jan. 19. 21:01
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Mondd, az eszedbe se jut, hogy őszinte legyél a szüleiddel? Inkább mesélj a barátodról, mutasd be otthon és el fognak engedni. Ha most nem, legközelebb.
2014. jan. 19. 21:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagymamit mindenképp hagyd ki a buliból. :)

Nem kérem, írd le a korod, úgysem fogod, de azt gondolom, hogyha tényleg bőven elmúltál 14 éves, akkor tudsz annyira éretten gondolkozni, hogy belátod, a legjobb, ha elmondod a szüleidnek, hova szeretnél menni.

Egyrészt minden szülő álma, hogy őszinte legyen hozzá a gyermeke, másrészt ha bőven 14 felett vagy, akkor talán érettebben is tudsz gondolkodni, át tudod gondolni, hogy mit csinálsz.

2014. jan. 19. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Több eszed is lehetne, hogy nem hazudozol.
2014. jan. 19. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:
En megertem hogyha nem mered elmondani szuleidnek.. nekem is vannak dolgaim amit ha elmondanek akkor szuleim elvarnak hogy (baratom messze lakik) hogy mittomen 11:00-kor indulnek odaernek 14:00-ra es a 16:20-as busszal indulhatnek haza.... es 19:30-ra otthon lennek... es ezt egy honapban 1x kene eljattszam... ez k*va kellemetlen lenne szoval inkabb maradok a titkomnal... viszont te probald meg megbeszelni ezt (mert ahogy ismerem ezt a vilagot csak nekem vannak ilyen szuleim -.-) biztos megtudod ezt beszelni veluk
2014. jan. 19. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!