Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném késleltetni a menstruációmat szerdán kéne hogy meg jöjjön de szombaton mennék bulizni és nem szeretném hogy meglegyen mit tegyek?
Semmit. Állítólag a citrom tud hatásos lenni, de csak pár nappal, így lehet, hogy pont szombatra jönne meg. De ez is csak urban legend, ki tudja, beválik-e.
Ezzel a dologgal nem nagyon tudsz mit csinálni.
Miért hát hány napos,mert az enyém csak 3.
Amúgy a vasfű gyógytea meghozza és én szoktam is ezért meghozni,ha úgy hozza az idő,hogy szeretném ha bizonyos időpontra már ne vagy kevés legyen.
Cickafarkat ne igyál már 1 hete a menzesz előtt,mert sokkal több jön,nekem akkor 5 napos is szokott lenni.
Viszont ha nagyon csökkenteni akarod a mennyiséget,akkor 1 hete előtte éhgyomorra pásztortáskát igyál.Nálam nagyon bevált,ha nagyon el akarom mulasztani.Ízesítés nélkül jó forrón az első nap megiszom 4 csészével és már 2.nap alig van.
Ezeket a praktikákat egy "gyógyfűvésztől" tanultam és évek óta csinálom...
Megkérdezhetném, hogy miért zavar a szombati buli tekintetében, ha megjön szerdán?
Úgy készülsz, hogy lehet hogy lesz kufircolás a szombati party keretében?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!