Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól kérnék véleményeket! Milyen hajra gerjedtek? Le szeretném vágatni a hajam milyen frizurát ajánlanátok? Ha már írtok akkor véleményezzetek engem is légyszi korral! Köszi! (kép mellékelve )
Szia
Le ne vágasd. Nagyon bejön :) Jó srác vagy 22L
Hűű, én nagyon imádom, ha egy pasinak hosszú a haja, az olyan férfias!!
Tehát én azt mondom hagyd így, vagy ha mindenképp vágatni akarod, max. vállig :)
28/L
Én nem szeretem a hosszú hajat egy pasin, nem férfias, leginkább a rövidre nyírt felzselézett haj tetszik amit középen kicsit hosszabbra hagynak, de sztem neked az a stílus annyira nem állna jól!
21L
szerintem neeeee vágasd leeeee. vagy úgy, hogy vállig érjen, és hordd kiengedve *.*
20/L
Hát az első képen nagyon raj vagy, a másodikon már jobb. :D
Mennyit lennél hajlandó belőle vágatni? :)7-8 centis jó elég rendesen. Mondjuk én szeretek beletúrni a hajba és ezt ugyanúgy meg lehet csinálni válligérővel és 2 centissel is.
Ezen a képen: [link] komolyan te vagy? Jéééééézusom, de hihetetlenül sármos vagy...szembejönnél az utcán tuti megnéznélek magamnak egy kicsit jobban! ;) Hol laksz? :P Le ne vágasd a hajad, még egy centit sem belőle! :) Viccen kívűl...
Egy 22 éves leányzó voltam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!