Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy pasi tenne nektek egy ajánlatot, akkor megsértődnétek, vagy megfontolnátok az ajánlatát?
Leírom a helyzetet, amire gondoltam.
Pl az egyik szórakozóhelyen, vagy akár az utcán odamenne hozzátok egy jól öltözött, helyes, és udvarias pasi, és azt mondaná miután bemutatkozott, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot, de nagyon tetszel neki, és anyagilag meghálálná ha segítenétek rajta.
Hogyan fogadnátok ezt, megfontolnátok, h azt mondaná, hogy megadja a számát, hívjátok fel ha átgondoltátok.
Gondolom meglepődnétek egy iylen ajánlaton, de csak kíváncsiak lennétek mennyire gondolt pl nem? vagy nem a pénzért mennétek bele, hanem mert szimpatikus volt?
őszintén válaszoljatok.
2. vagyok
egyrészt azért, mert nem fekszem le csak úgy ismeretlenekkel
másrészt az még egy zavaró tényező, hogy pénzt ajánl
soha semennyi pénzért nem mennék bele ilyesmibe
Kérdező, bármennyire is nehéz elhinni, én nem akarok olyan pénzből ruhát venni magamnak, amit k*rválkodással szereztem. Tök mindegy, hogy egy pasiról van szó, vagy százról, teljesen ugyanaz: ez egy üzlet, amiben a nő a portéka, a szextárgy, te meg kifizeted az ő szolgáltatását.
Ez a prostitúció.
Érdekes, nekem anélkül is van mit hordanom, és van miből vásárolnom, hogy ilyesmit kéne művelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!