Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy pasi tenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy pasi tenne nektek egy ajánlatot, akkor megsértődnétek, vagy megfontolnátok az ajánlatát?

Figyelt kérdés

Leírom a helyzetet, amire gondoltam.

Pl az egyik szórakozóhelyen, vagy akár az utcán odamenne hozzátok egy jól öltözött, helyes, és udvarias pasi, és azt mondaná miután bemutatkozott, hogy nem szeretne komoly kapcsolatot, de nagyon tetszel neki, és anyagilag meghálálná ha segítenétek rajta.

Hogyan fogadnátok ezt, megfontolnátok, h azt mondaná, hogy megadja a számát, hívjátok fel ha átgondoltátok.

Gondolom meglepődnétek egy iylen ajánlaton, de csak kíváncsiak lennétek mennyire gondolt pl nem? vagy nem a pénzért mennétek bele, hanem mert szimpatikus volt?

őszintén válaszoljatok.

2014. jan. 19. 16:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
A legtöbben ingyen is megteszik, ha jól nézel ki. A pénz megemlítésével csak rontanál a dolgon.
2014. jan. 19. 16:14
 2/22 anonim ***** válasza:
meglepődnék és nemet mondanék
2014. jan. 19. 16:14
 3/22 anonim ***** válasza:
pár millióért benne vagyok XDDDDDDd Csak vigyázz 14 ezret fizetnek óránként egy átlagos pesti kur-vának ! Ne adj alább XD
2014. jan. 19. 16:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha a srác annyira nagy arc, hogy már repül is a bugyi, akkor tuti nem azt várom, hogy az utcán/szórakozóhelyen AJÁNLATOT TEGYEN (???). Legyen már benne annyi fantázia, hogy nem kipattan a száján a gondolat, hanem összehaverkodik velem, aztán ha én se akarok komolyat, ő sem, akkor pénz nélkül is szexel az ember, de ez.... totál nem vonzó, gáz, szánalmas. Én aztán biztos nem hívom fel.
2014. jan. 19. 16:15
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen őszintén válaszolok: felpofoznám azt, aki ilyen dumával jönne oda. Nem vagyok sem vásári majom, sem prostituált, így engem nem lehet csak úgy megvenni. Eleve nem megyek bele semmilyen csak szex-dologba, nekem a szexualitás nem erről szól; de az különösen vérig sértene, ha valaki úgy kezelne, mint egy ribit.

20N

2014. jan. 19. 16:16
 6/22 A kérdező kommentje:

2.

miért, a pénz miatt, vagy hogy leszólított?

4.

és ha meg vagy szorulva anyagilag, és be is jön a pasi biztos nem gondolnád meg magad, hogy csak jól jön az a pénz, amit adna esetleg, nem?

2014. jan. 19. 16:18
 7/22 anonim ***** válasza:
Ha olyan vonzó, miért kell fizetnie egy kalandért?
2014. jan. 19. 16:24
 8/22 anonim ***** válasza:

5. vagyok

Soha nem szorulnék annyira pénzre, hogy árulnom kelljen a testemet.

2014. jan. 19. 16:26
 9/22 A kérdező kommentje:

7.

Talán hogy motiváció legyen a lánynak is, meg miért kell egy lánynak már azért rib***ak gondolni magát, mert pénzt fogad el?

Csak egy pasival csinálja, nem többel, és nem üzletszerűen, attól még nem lesz ribi..szerintem.

Az a pénz meg jól jön ha pl. venni akarsz egy-két ruhát magadnak majd, hidd el.

Ha hosszú távú kapcsolat akkor természetesen hülyén jönne ki, hisz akkor közös kassza van.

10/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.. ne....

Nem, nem leszek megszorulva anyagilag! Ennyire biztos nem! Pfff...

Ha annyira bejövős pasi lennél, nem kellene pénzt ajánlanod. Szóval valahol el van tévedve ez a kérdés.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!