Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti (facebook) népszerűség alapján választotok barátnőt?
És az a baj, hogy ez teljesen komoly.
Ha nem bírjátok ki, hogy ne adjatok egy értelmes választ anélkül, hogy lehurrognátok a kérdezőt, akkor inkább lépjetek ki a francba!
Mellesleg van valóságalapja, mert egy-két ökör úgymond "facebook-lájk-celeb" csak olyanokat választ, akik lájk száma megegyezik a sajátjukkal... De valószínűleg az intelligencia szintjük is valahol a padlón található...
Amelyik fiú neked kell, az nem fogja ezt nézni. Amelyik fiú neked kell, azzal eltudsz beszélgetni, és nem veri magát mennyi lájkja van :)
"Amelyik fiú neked kell, az nem fogja ezt nézni. Amelyik fiú neked kell, azzal eltudsz beszélgetni, és nem veri magát mennyi lájkja van :)"
Te aztán jövőbelátó vagy :) Honnan tudod, hogy nem egy olyan fiún akad meg a kérdező szeme, aki vérbeli lájkvadász és a meglévő lájkok számában méri az emberi értéket?
Egyébként szerintem kezd baj lenni az ifjúsággal, és ez erősen látszik a kérdésen is...
"Ha nem bírjátok ki, hogy ne adjatok egy értelmes választ anélkül, hogy lehurrognátok a kérdezőt, akkor inkább lépjetek ki a francba! "
Szerintem ha kellően értelmes vagy akkor a lehurrogásokból megtudod állapítani, hogy mi a válasz a kérdésre. (Egyébként hülye kérdésre hülye válasz.)
#34-es!
Nem úgy értem, hogy konkrétan amelyik fiú most kell neki az ilyen... Úgy értem, hogy amelyik fiú neki lesz az igazi, amelyik igazán kell neki, ami majd a jövőben jön valamikor, az ilyen lesz :)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!