Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Szoktatok melltartó nélkül mutatkozni a gyerekeitek előtt?
A nővéremnek van két gyereke (8 és 12 évesek) és simán mászkál otthon egy szál bugyiban.
Kell szégyenlősködni családon belül?
A szuleimet soha nem lattam meztelenul, anyu parszor atvette a melltartojat elottunk, de ennyi ez volt az osszes meztelenseg csaladon belul. En vigan maszkalok a parom, illetve a gyerekkori barataim elott akar meztelenul is, de hozzateszem, hogy tobb mint husz eves baratsagokrol van szo:-))
Mondjuk orulok, hogy a szuleim nem ereztek szukseget hogy elottunk nudizzanak, valahogy nem szeretnem a szuleimet meztelenul vizualizalni, instant sokk:-)))
Szerintem azonos nemű gyermekek előtt az a káros, ha NEM meztelenkedik a szülő – apa a fiaival, anya a lányaival normális, ha együtt öltöznek, vagy például uszodában, edzés után együtt is zuhanyoznak.
Viszont ellenkező nemű gyermek előtt kisiskolás kortól kezdve káros a meztelenkedés, egyáltalán nem normális, ha nem engedjük a gyermekben a természetes szeméremérzetét kialakulni. Normàlis ember nem meztelenkedik az ellenkező nemű 8-12 éves gyerekei előtt, de nem is leskelődik rájuk.
Itt aza fő gond, hogy akik nem látnak másokat ruha nélkül, azoknak a mesztelenség=szexualitás.
Akik meg napi szinten látják a mesztelen családtagjaikat, azoknak ez a kettő nagyon nem egyenlő dolog.
Ezt el kell fogadni és kész:)
Hol apámmal, hol anyámmal fürödtünk egy kádban. Míg kicsi voltam, addig hárman. Bár általánosban ez már elmaradt, ha jól emlékszem. Bizogyára a 8-12 éves életkor miatt, amit előttem is említettek.
31/f
az én véleményem szerint nem normális ha a szülők gyerekek előtt meztelenül flangálnak.Persze olvastam itt olyan véleményt hogy de hát ez nincs rossz hatással a gyerekre,mert ebben nő fel..de szerintem akkor is marad hátra valami kártékony hatása,és a felvilágositó órát megkaphatja máshonnan és ezen kívül is biztos ha a gyerekem kérdezne tőlem valamit normális és őszinte választ kapna.Emlékszem mikor olyan 7-8 éves lehettem és a strandon láttam egy férfi nemiszervét nagyon rossz hatással volt rám,és szerintem nem is volt helyén hogy annyi idősen ilyet lássak,szóval én nem is akarok belegondolni milyen lett volna ha a saját szüleimet látom meztelenül. Persze nem azt mondom hogy most szégyenlősnek kéne lenni családon belül,fehérneműig el is fogadom,azzal semmi baj,de én nem nézném meg meztelenül a szüleimet és örülök hogy egyszer sem mutatkoztak előttem úgy.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!