Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem megszakad a szívem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem megszakad a szívem mindennap. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

már lassan 3 éve vagyok egy se veled se nélküled kapcsolatba, bár most már egy ideje inkább a nélküle szakaszba vagyunk. mindig úgy érzem, hogy jól vagyok, de akkor felkeres, vagy összetalálkozunk és az egész "minden oké, semmi baj" érzés eltűnik. Mostanában úgy tűnt lehet esély hogy végre teljes kapcsolatba legyünk, de valamiért mindig rájövök hogy lehetetlen, ő átvert, nem engem választott, nem szabad. de a szívem mintha mindennap darabokra törne újra és újra és újra. főleg találkozás után, olyankor másnap rendesen fáj belül. Kitudom valahogy ezt az érzés kapcsolni? Vagy mit tegyek? mert hiába érzem, hogy hamarosan minden oké, ha egy mosollyal tönkre tesz mindent. Kérek valakit, segítsen..

19L

2014. jan. 18. 17:45
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
sose voltunk úgy teljesen, igazán együtt, de abba reménykedek hogy egyszer lesz rá alkalmam és akkor hűséges lesz. Erre nem sok esély van talán, de reménykedek. Elképzeltem én is ezerszer ( kicsit messze is lakik, és én meg nem nagyon tudok utazgatni hozzá, ez megint nagyon rossz). De ahányszor látom, magamba szinte könyörgök valakihez, hogy jöjjön oda, próbálom odavonzani magamhoz. Van hogy sikerül, van hogy nem. Áltatom magam azzal, hogy ha felkeres, az azért van, mert érez valamit irántam
2014. jan. 18. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!