Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megszakad a szívem mindennap. Mit tehetnék?
már lassan 3 éve vagyok egy se veled se nélküled kapcsolatba, bár most már egy ideje inkább a nélküle szakaszba vagyunk. mindig úgy érzem, hogy jól vagyok, de akkor felkeres, vagy összetalálkozunk és az egész "minden oké, semmi baj" érzés eltűnik. Mostanában úgy tűnt lehet esély hogy végre teljes kapcsolatba legyünk, de valamiért mindig rájövök hogy lehetetlen, ő átvert, nem engem választott, nem szabad. de a szívem mintha mindennap darabokra törne újra és újra és újra. főleg találkozás után, olyankor másnap rendesen fáj belül. Kitudom valahogy ezt az érzés kapcsolni? Vagy mit tegyek? mert hiába érzem, hogy hamarosan minden oké, ha egy mosollyal tönkre tesz mindent. Kérek valakit, segítsen..
19L
hmmm...tény, hogy ez a legfájdalmasabb érzés amit ember érezhet....per pill én is ezt érzem..és azt mondják, hogy az idő, zárjuk le, felejtsük el stb...de ez mind hülyeség....szerintem, ezek semmit sem hatnak.
ez szerintem végzet, igen..ez végzet...ez a végzetünk mindenkinek van 1 végzete 1 ember autó 1 vonat...jelen esetben 1 fiú.....találnod kellene valamit benne amit megtudsz utálni..és azt az utálatot még nagyobbá növelni....szerintem.
Jól van, csak vicceltem :) a pia nem old meg semmit...
Menj el otthonról, sétálj, szórakozz, ismerkedj, ragadj meg minden lehetőséget, hogy ne rá gondolj. Bevált módszer sztem nincs rá, de ez lehet, hogy segít :)
Ha egy ideig nem találkoztok, és akkor úgy érzed túl vagy rajta, akkor te is érzed, hogy ez az egyetlen megoldás... El kell őt kerülnöd, nem is beszélni vele, nem is nézni utána (neten pl). Mert ahányszor meglátod, vagy hallasz róla, mindig felszakadnak a sebek. Lehet hogy az idő valóban nem gyógyít be teljesen minden sebet, de lényegesen enyhíti a fájdalmat, és egy idő után már másra is tudsz gondolni, nem csak rá (nem feltétlenül fiúra gondolok, hanem bármi másra)
Meg azt mondod átvert, szórakozik veled, az érzéseiddel. Ez nem túl pozitív tulajdonság. Nagyon fiatal vagy még, muszáj ezen túllépned, mert lesz még normális kapcsolatod! :)
29n
ilyenkor elgondolkozik az ember a sorsán a múltján és a jövőjén.
előrevetíti az életét és úgy próbálja a történéseket megjátszani, hogy azzal a fiúval vagy lánnyal milyen lenne az élete.
gyógyszer erre nincsen.
én is minden nap ezt csinálom minden ezredmásodpercben, elgondolkozok, hogy vajon azzal a lánnyal milyen lett volna, vagy milyen lenne az életem.
ez szerintem a vonzás törvényén alapszik, minél többet gondolsz valakire, annál jobban fog az utadba kerülni.
és ez lehet, hogy bizonyított tény vagy sem, de hiába, minden egyes agysejted minden egyes porcikád akarja őt és ez igy is lesz, mindig az utadba fog kerülni, mindaddig míg vagy te változtatod meg őt, teszem fel meghunyászkodik és megadja magát hűséges lesz, vagy ő változtat meg téged és te fogod elnézni a félrelépéseit.
3. lehetőség nincsen.---->van?---->elfelejteni és kibújni a gond a megoldatlan képlet alól? Nem, ezt meg kell oldani vagy igy vagy úgy vagy amúgy. :D:DDD
én minden ezred, tízezred, százezred másodpercben gondolok egy lányra és csak remélni tudom, hogy majd az univerzum vagy isten majd az utamba fogja őt ütköztetni és végre az enyém lehet.
te vajon melyiket fogod választani hmm???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!