Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamasz fiúk! Sorrendbe raknátok tetszés szerint a képeket, a hajak alapján?
Figyelt kérdés
A hajszínt, hosszúságot, formát nézzétek, az arcot ne!
A legjobbtól, a legrosszabb felé rakjátok sorba.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
Főleg 14-18 évesek válaszát várom... Szóval 20+osok ne, meg 12-osok se, csak tinédzserek. :)
2014. jan. 18. 16:39
11/16 anonim válasza:
5. és 7. ami tetszik, a többi nem annyira. 18F
12/16 anonim válasza:
Mindegyik jó, és magasról teszek rá hogy hány évesektől várod a választ, illetve azt is hogy mindenképp sorrendbe akarod rakatni.
13/16 Vad-Ász válasza:
1-es és 2-es -ezek tetszenek
(de ha a hajra gondolsz,akkor is ez a 2-ő a legjobb)
:)
15/16 A kérdező kommentje:
15 éves lány vagyok, szóval NEM vagyok pedofil.
2014. jan. 20. 00:44
16/16 anonim válasza:
Az 1, 3 és a 7 haj tetszik a legjobban.(szeretem a szőke és barna hosszú hajakat, egyenesen és hullámosan is gyönyörű ) Nem rossz még a 4 és az 5-ös. Ami viszont nem tetszik az a 2 és a 8-as. (azért mert nem tetszik a fekete, a másik meg nekem már túl rövid). Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!