Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki szerint tokeletes ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki szerint tokeletes ez a csaj?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. jan. 18. 14:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jaj, nagyon nem! Szerintem a szélesebb csípőjű, kerekebb formájú, kevésbé izmos nők a szépek. Az utolsó képen egész jól mutat, de a többin nem igazán. Ízlés kérdése, biztos sokaknak nagyon tetszik, másoknak meg nem.
2014. jan. 18. 15:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem, nem az.
2014. jan. 18. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:
nekem sem tökéletes sem bomba, szóval....
2014. jan. 18. 15:21
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Érthető, hogy ezt a fejszerkezetet valamivel kompenzálni kellett.

Hát....ő.... elismerésem a belefektetett munkáémunkáért, meg a se99e miatt, a teste jó, de... attól még nem szép. Legalábbis az arca semmiképp....

2014. jan. 18. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik. Ezzel nem azt mondom, hogy ronda, csak nem kedvelem az ennyire sportos lányokat.
2014. jan. 18. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem az.

A segge jó,más nem igazán jön be rajta,még csak az arca sem szép.

Nagyon messze van a tökéletestől és a bombanőtől.

2014. jan. 18. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
tökéletes? Szerintem olyan nem létezik. Ezt a csajt felhájpolták a formás segge miatt, de ennyi. Arcra teljesen átlagos, az ilyen izmos testek már nem jönnek be nekem, szóval nem, közel sem ő a "tökéletes".
2014. jan. 18. 15:31
 18/20 anonim ***** válasza:

nem estem hasra az biztos

25F

2014. jan. 18. 15:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Baromi unalmas már ez a nő. Egy hét alatt kb.50 helyen láttam, ráadásul állítólag implantátumból van a feneke. Az arca semmi extra, a teste meg a fenekétől néz ki jól, meg nyilván fitt, de ennyi.

Egy csinos nő és kész. Nem kell annyira sztárolni.

2014. jan. 18. 15:53
 20/20 anonim ***** válasza:
Szép a teste de az arca teljesen átlagos.
2014. jan. 18. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!