Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csaj vagyok, miert nezem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaj vagyok, miert nezem meg a gyonyoru, tokeletes lanyokat?

Figyelt kérdés

20 vagyok, van baratom stb. Ja es perfekcionista! Neha megnezek egy tokeletes nagyon szep not az utcan, vagy a netten, ha pont elombe kerul, egy sztar stb. S tudom biztosra h nem vonzodom nokhoz egyaltalan, kiakartak probalni rajtam, de undorodom tole.

De akkor miert nezem oket?

Mert en is annyira tokeletes szeretnek lenni mint ok?

Nem tudom miert...

Valakivel meg elofordult?

2008. máj. 15. 13:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

van olyan is, hogy esztétikai élmény. Ha megnézünk valakit és tetszik, akkor még nem feltétlenül akarjuk megba**ni.

szerintem ne foglalkozz a dologgal. vagy nagyon zavar?

2008. máj. 15. 13:27
 2/13 A kérdező kommentje:

En aztan tenyleg mondom nem is vonzodom nokhoz!

Csak reg nezem neha oket, v valamit rajtuk ...s mindig felebredek, h jujj ezt miert csinaltam?

Lehet igazad van es esztetikai dolog, amugy nagyon szeretem a szep dolgokat:D

De akkor miert nem ferfiakat nezek?

Mert abbol keves a szep? Ha szepet latok azt is megnezem,d e abbol nagyon ritkan latok szepet.

2008. máj. 15. 13:29
 3/13 anonim válasza:
53%

A világ nem fekete-fehér, tahát nem az van hogy vagy leszbi vagy vagy nem, hanem mondjuk egy skálán ahol 10 a leszbi és 0 a hetero, te 2 vagy...

Én fiú vagyok és én is megnézem némelyik szép fiút, sőt van amelyik nagyon tetszik, de sose feküdtem le fiúval nem is akarok.

A barátnőm is megnézi a szép lányokat, és az évek során a kb (hasamra ütök) 30 partnere közül volt is 2 lány, de ő sem leszbi, maximum biszex.

Egyébként a leszbi sem szégyen, gondolj arra ami jólesik, és csináld azt ami jólesik (és nem árt).

2008. máj. 15. 15:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges ezen "görcsölni", én lány vagyok és a szép nőket én is megnézem:)Nekem is van barátom és ettől még nem vagyok lezbikus, és nem is akarok a "nőktől" semmit egyszerűen jól esik:D
2008. máj. 15. 15:46
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Tiszta jó nem vok egyedül :)

Talán mert szeretnénk mi is olyan szépek,tökéletesek lenni :)

2008. máj. 15. 17:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális. Azért nézzük, mert mi is szeretnénk olyan tökéletesek lenni, amilyeneknek ők tűnnek. Még ha tudjuk is , h irreális az egész, jólesik.. Mintahogy álmodozni is szeretünk... Attól még nem vagyunk pervezek, ha néha vágyunk vmi nagyon vadra, ugye? Mi, nők is. Ez tök természetes!

Szokták azt is mondani, hogy az igazán kemény, és valós kritikát a nő a nőtől kapja. NEm véletlenül mondják ezt :) Tényleg az a legkeményebb.

2008. máj. 16. 20:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Fiú vagyok (16) én is megnézem a jó pasikat... de nem vagyok buzi! (de szerintem mindenki megnézi a másikat)
2008. máj. 20. 16:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint jó sokan vagyunk akik megnézzük a szép lányokat tök jó!! :)))
2008. máj. 20. 18:08
 9/13 anonim ***** válasza:
én is lány vagyok, és bizony én is megnézem őket:P Leginkább azért, mert irigylem őket, hogy nekik nagyobb pl a mellük, és én is olyat szeretnék, jobb az alakjuk, szebb az arcuk, hajuk, stb....persze én se vagyok leszbi, vagy bi...mind2 nemet megnézem, mert érdekelnek az emberek:)
2008. máj. 29. 13:15
 10/13 anonim válasza:
Én is megnézem a szép lányokat !!:P---->xd
2008. máj. 29. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!