Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaj vagyok, miert nezem meg a gyonyoru, tokeletes lanyokat?
Figyelt kérdés
20 vagyok, van baratom stb. Ja es perfekcionista! Neha megnezek egy tokeletes nagyon szep not az utcan, vagy a netten, ha pont elombe kerul, egy sztar stb. S tudom biztosra h nem vonzodom nokhoz egyaltalan, kiakartak probalni rajtam, de undorodom tole.
De akkor miert nezem oket?
Mert en is annyira tokeletes szeretnek lenni mint ok?
Nem tudom miert...
Valakivel meg elofordult?
2008. máj. 15. 13:11
11/13 anonim válasza:
Én is megnézem a szép lányokat:) S régebben én is tipródtam rajta picit, mint ahogy Te is, de rájöttem, ez tényleg csak esztétika. S a női test sokkal esztétikusabb, mint a férfi test. Ez van. Attól még a pasikhoz vonzódom:)
12/13 anonim válasza:
No para! Ezt a kérdést én is feltehetném magamnak,(lány vagyok) pedig egészséges önbizalmam van, és nem tarom magamat csúnyának. Ami a lényeg nem vagy leszbikus, csak mindenki valamilyen szinten vonzódik a széphez, az esztétikus dolgokhoz (etika órán tanultuk)
13/13 anonim válasza:
én is mindig megnézem a szebb lányokat :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!