Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, csak akkor tudtok kenyeztetni csokokkal, simogatasokkal egy csajt ha tobbet ereztek iranta mint egyszeru vonzalmat?
Egy pasival odaig jutottunk, hogy egymast kenyesztesuk (Sajnos inkabb en voltam az aki ot kenyeztette, tobbszor is kielegitettem ugy, hogy 1-2 oran keresztul kesleltettem neki. O egyszer ujjazot meg, azt is benan csinalta, mert nem elveztem.)Hianyoltam a simogatasokat, a csokokat, a kenyesztetest amitol egy csaj begerjed rendesen (azert csokoloztunk, de nem intenziven). Ezeket megmondtam neki tudva, hogy o leakar fektetni (ami nem volt ellenemre) o erre azt mondta, hogy ezt nekem nem tudja megadni, mert nem szerelmes belem. De azert mindig azon volt, hogy lefektessen. Tisztaban voltam azzal, hogy o nem szerelmes belem es ehez tartottam magam mar kezdettol fogva, nem vartam el tole, hogy szeresen. Csak nekem tunik bena kifogasnak? Meg azt tudnotok kell, hogy en 19 eves vagyok o meg 29. Ezt kell varni egy 29 eves pasitol? Szerintem nem, ez inkabb gyerekes viselkedes (eleg sokszor gyerekesen viselkedett, amit nem banok, de akkor ne tartson predikat nekem hanem legyen ferfi).
Varom a velemenyeket fiuktol es lanyoktol is egyarant, irjatok oda a kort is. Koszi!
Szia!
Szerintem ez a csávó igazándiból csak kihasználni akar téged, én tutira nem hagynám, vagy feküdjetek le és utána felejtsétek el egymást, vagy pedig kár erőltetni ezt a kapcsolatot. A te korodban tutira találsz olyan fiút aki viszont kényeztet és normálisan áll hozzá a dolgokhoz. Esetleg leülni vele nagyon-nagyon átbeszélni a dolgokat, én ezt tudom javasolni.
Egy 29 éves pasi csak akkor kezd 19éves csajjal, ha semmi komolyat nem akar, gondold át. Egyébként a korosztályával ismerkedne. Főleg, hogy meg is mondta, hogy nem szeret. Egyszerűen csak tud feszíteni a haveroknak, hogy van egy 19éves csaja, bejössz neki, meg akar dugni, aztán ennyi. A férfiak nem olyan komplikáltak mint a nők, ezt mindig tartsd a szemed előtt.
20f
Hat nem hiszem, hogy ebbol lesz mar valami Ilyenre soha nem gondoltam, hogy megtortenik, mert a pasik mindent megtesznek azert, hogy megkapjak azt amit akarnak. Tudom, hogy ez inkabb arra ment volna ki, hogy kihasznaljon. Azt mondom, hogy valamit valamiert, nem pedig azt elvarni, hogy csak az egyik csinaljon a masik meg kenyelmesen csak hatra doljon es elvezze az egeszet.
Sajnos en mar abban sem hiszek,hogy fogok talalni magamnak egy rendes pasit aki torodne velem. Koszi, hogy valaszoltal.
én kényeztettem már vadidegen nőket is (egyéjszakás kaland) szal ez inkább egyénfüggő. úgy voltam vele, hogyha ő is mindent megcsinált nekem, akkor én se leszek bunkó, és viszonzom. mondjuk elég laza vok ilyen téren, nem csinálok lelki ügyet belőle :P
34/F
van aki nem csak akkor tud, de én pl nem vagyok olyan, nekem érzelmek is kellenek.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!