Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Hallod :O tesóm 13 és akkora mellei vannak mint egy bombázónak...sztem ez genetika, és soha nem lesz nagy melled :S Sorry
12/17 anonim válasza:
Nem baj.
Ha majd későbbiekben szerelmet akarsz xy-nal akkor nem azt fogja nézni hogy mekkorád a melleid meg stb.Hanem azt hogy szereted e vagy nem.És mennyit jelentesz neki. 17/f. Többi kérdéseket meg szard le.Ne foglalkoz velük.(Ilyenek a mai társadalom tisztelet a kivételnek).
Ha kapcsolatokról akarsz valamit megismerni akkor nyugodtan írj.Ha szeretnél kapni segitséget.
13/17 anonim válasza:
gondolom azért mert gyerek vagy és ez kb természetes?
inkább az a természetellenes amikor 11-12 éves lányok c-d kosárral rohangálnak
14/17 anonim válasza:
Sajnos valószínű nem is lesz:( Nagy kár, de ezen a szilikon sem segít, mert csak a természete nagy mellek gyönyörűek. A szilikon általában (90%) ronda.
24/f
15/17 anonim válasza:
Sebaj, a 14-es válaszolónál már most nagyobb a melled.
16/17 anonim válasza:
én a kicsi melleket jobban szeretem, mint nagyobbbat, ezt kapd ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!