Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők valóban nehezen viselik, ha nincs szex az életükben?
Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 17:42
1/15 anonim válasza:
Kevésbé nehezen, min a férfiak.
2/15 anonim válasza:
Inkább az viselik nehezen ha pénz nincs...
3/15 anonim válasza:
Van aki igen,van aki nem!Én igen.De az sem mindegy, hogy milyen gyakran.
4/15 anonim válasza:
én abszolut nem viselem nehezen, nekem nem lételemem...
L23
5/15 anonim válasza:
Hááát, ha olyan a munkarendünk, hogy 3-4 napig semmi (főleg, ha nagy ritkán 1 hétig...), akkor elég frusztrált tudok lenni...
6/15 anonim válasza:
Nekik is hiányzik, persze. De inkább az érzelmi része, ölelés, szeretgetés stb. Máshogyan vannak bekötve :)
7/15 anonim válasza:
"Nekik is hiányzik, persze. De inkább az érzelmi része, ölelés, szeretgetés stb. Máshogyan vannak bekötve :)"
Ne általánosítsunk kérem. :D
Ugyanúgy vagyunk bekötve, max sokan nem ismerik el...
Van, akire igaz, amit írsz.... de nem mindenkire. :)
8/15 anonim válasza:
L23 vagyok....azért lettem lepontozva mert nem vagyok szexfüggő és őszintén válaszoltam? sok ilyen gyerekes brom miatt megy le a %-om...anonim oldal és nem lehet őszinte az ember??!! pff...
9/15 anonim válasza:
Csak hogy ilyen válasz is legyen, én például igen nehezen viselem.Minden nagyon hiányzik ami a szexel kapcsolatos.
10/15 anonim válasza:
Nő bennem a fezsülség ha szexuálisan nem elégülök ki, viszont nem fekszem össze minden második férfival aki az utamba kerül. Eleve csak azzal tudok lefeküdni, aki iránt mély érzéseim vannak, akit szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!