Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jobb szerintetek himnemünek lenni?
Csak meg ne lepödjek és olyan válaszok jöjjenek, hogy nőnek lenni jobb...
mondjuk azt inkább már fel se hozom, hogy máshol meg mindenki azt probálja bemagyarázni, hogy a pasiknak mennyivel jobb. Pedig nem.
Mivel nem arra játszok, hogy bárki kitartottja legyen és a kocsi, ház, pénz csak úgy az ölembe hulljon és nem is vetettem be a testem még soha (nincs is hozzá gusztusom) pénzkereseti forrásként, innentől a felelősségem és terhem ugyanannyi.
Nem érzem azt, hogy jobban küszködni kéne egy férfinek mint egy nőnek. A gyárban ugyanannyi munkát kap a férfi és női operátor is. A felelőssége is egyenlő. Már rég nem olyan társadalomban élünk, ahol a férfi keres a nő meg gyereket nevel és háztartást vezet. Egy nőnek is helyt kell állnia a munkába, mert a főnökök nem babusgatnak minket sem, hacsak nem leszek a szeretője. De ha tisztességesen akarok élni, akkor nem könnyebb.
Nagyon jól tudom, hogy a férfiaknak sem leányálom. És igen a nők is verhetik az asztalt.
De senkit nem érdekel, hogy nem akarok gyereket... nő vagyok, és a legjobb korban, biztos be fog csúszni a baba. És szépen elküldenek.
Mérnöki területre alig engednek nőket, csak irodába esetleg. Mikor jelentkeztem terepre kiröhögtek, hogy mit akarok, és még bizonyítási esélyt sem adtak.
Mikor diákmunkán voltam viszont azt láttam hogy munka tekintetében nincs nagy különbség a férfi és női dolgozó között. Mindkettőt ugyanúgy szopatják és kizsákmányolják, tehát én egy masszaként kezelem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!