Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, miért jobb szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért jobb szerintetek himnemünek lenni?

Figyelt kérdés

Csak meg ne lepödjek és olyan válaszok jöjjenek, hogy nőnek lenni jobb...

mondjuk azt inkább már fel se hozom, hogy máshol meg mindenki azt probálja bemagyarázni, hogy a pasiknak mennyivel jobb. Pedig nem.

2014. jan. 16. 18:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak a merevedési zavarok meg a prosztata problémák vannak.

Míg mi menstruálunk, gyereket szülünk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk és ott a gravitáció ami a cicinket és a popónkat is megsínyli. Nektek jól áll az öregedés nekünk nem. Tökéletesnek kell lennünk.

Ennyi lenne. Ja meg a szüléssel járó mellékhatások.

2014. jan. 16. 18:58
 2/24 A kérdező kommentje:

pasiként meg ha nem születsz alapból magasnak és joképünek és izmosnak, akkor marad az, hogy mindennap kétszer ki kell dolgozni a beledet, hogy legyen pénzed és izmaid és elismerésed. Mindennap megprobálnak eltaposni, és állandoan kivül belül 120%-ot kell kihoznod magadból mert másképp csak süllyedsz és süllyedsz és elhizol és kopaszodsz.

Nem tudom miért csak a jopasikhoz képesek viszonyitani a nök!

2014. jan. 16. 19:00
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

előnyök:

- nem menstruálnak

- nem esnek teherbe

- nem kell guggolva pisilni

- nem nézik őket szexuális segédeszköznek. (punc!nak)

- munkahelyen több fizetést kapnak ugyanazért a munkáért

- munkahelyre könnyebben felvesznek férfiakat mint nőket (kivéve a kézügyességes, női szakmákat)

- ha jó a dumám akkor szépnek sem kell lennem, máris lesz párom

- a férfi ruhák praktikusak, kényelmesek, funkcionálisak, így nem kéne annyira adnom az öltözködésre (és egy férfi amúgy is kevesebb ruhát fogyaszt)

- jobb vezető lennék

- bevállalósabb lehetnék az élet számos területén (extrém sportok pl.)

negatívum:

- bizonyos munkákban hátrányban vannak

- családjogban szintén

- nagy étvágy

Karrier és életvitel szempontjából a férfi szerep nekem szimpatikusabb.

2014. jan. 16. 19:02
 4/24 A kérdező kommentje:
mig egy átlaogs, azaz semmitmondó külsejü és életü nö válogathat orrba szájba, addig egy átlagos pasi csak max arra jo, hogy dolgozzon, hogy müködjön a világ, amiben a nök toporzékolhatnak.
2014. jan. 16. 19:02
 5/24 A kérdező kommentje:
igen? És bevállalnád azt, hogy pasiként sokkal többet kell idegeskedned és gürizned? És örökre el kéne hagynod a mesevilágot, amiben nöként ücsöröghetsz (föleg, ha szép vagy)
2014. jan. 16. 19:04
 6/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jobb férfinek lenni annak ellenére, hogy ha valaki hetero cisznemű fehér férfi, akkor gyakorlatilag ő a világ legjobban dédelgetett tagja.
2014. jan. 16. 19:11
 7/24 A kérdező kommentje:
hát oké, amugy tényleg nagy lehetöségek vannak akkor, ha europai fehér férfi vagy, de ugyanakkor hatalmas felelősség is.
2014. jan. 16. 19:12
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Csinos nő vagyok és már rég el kellett hagynom a mesevilágot. Kezdve akkor amikor elváltak a szüleim. És folytatva azzal ,hogy anyám munkanélküli depressziós lett. El kellett mennem dolgozni egyetem mellett, és sajnos a munkák többségét pasik kapták. Igaz nekik a pakolós munkák is voltak, de én még erre a munkára is irigy voltam, mert annyira kellett a pénz, hogy segíteni tudjak anyukámnak. Ahova kerültem ott is több fiú diák dolgozott mint lány. Aztán hétvégén mentem haza anyukámhoz ápolni a lelkét, végig hallgatni a bajait, a hisztijét, a fájdalmát és közben tűrni, hogy lehord mindenféle hálátlan teremtésnek, hasznavehetetlen koloncnak. Közben rendbe tenni anya háztartását, vezetni a magamét. Segíteni a beteg nagymamámnak is, mert őt is ritkán láthatom. És még mellette ápolni a baráti- és párkapcsolatomat. És ezt csinálni egy évig.

Engem nagyon nem hat meg a gürizés. Ha azt kell csinálni akkor azt kell csinálni, hogy előrébb jussak. De ha a lehetőségeim kevesebbek akkor jóval nehezebb minden.

És igazából a szex oldala sem hat meg annyira, mert nem vagyok nagy étvágyú. Én szeretem amikor a férfiak emberként és nem nőként néznek rám. Férfiként pedig nem kéne attól tartanom, hogy mikor próbálkozik valaki megfőzni pár éjszakára.

2014. jan. 16. 19:15
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Több fizetést kapsz, gyakrabban léptetnek elő, az állásinterjú eredményét nem befolyásolják a gyerekvállalási terveid. Elismerik a munkádat, komolyan veszik a tudásodat, nem hiszik, hogy csak dísznek vagy ott, nem küldenek vissza a konyhába, nem a külsőddel vannak elfoglalva, mintha más tulajdonságaid nem is lennének, nem képzeli a férfi ügyfél, hogy a háziállata vagy. Nem szégyen, ha felnőtt létedre nem tudsz gondoskodni magadról. Nehezebb megerőszakolni, ha egy meleg férfi üldöz a libidójával, nagyobb eséllyel meg tudod védeni magad. Ha egy lánynak azt mondod, "nem", komolyan veszi, bántani sem próbál érte, tudomásul veszi, hogy nem jársz neki alanyi jogon, nem is úgy áll hozzá, hogy fogalmad sincs, mit akarsz, majd ő meggyőz, tudja, hogy te is ember vagy, szabad akarattal és ítélőképességgel.
2014. jan. 16. 19:17
 10/24 A kérdező kommentje:
de a nök tényleg nem fogják fel, hogy ezek a férfi dolgok mennyi küszködést és eröfeszitést és felelősséget jelentenek?
2014. jan. 16. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!