Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, miért jobb szerintetek himnemünek lenni?
Csak meg ne lepödjek és olyan válaszok jöjjenek, hogy nőnek lenni jobb...
mondjuk azt inkább már fel se hozom, hogy máshol meg mindenki azt probálja bemagyarázni, hogy a pasiknak mennyivel jobb. Pedig nem.
Csak a merevedési zavarok meg a prosztata problémák vannak.
Míg mi menstruálunk, gyereket szülünk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk és ott a gravitáció ami a cicinket és a popónkat is megsínyli. Nektek jól áll az öregedés nekünk nem. Tökéletesnek kell lennünk.
Ennyi lenne. Ja meg a szüléssel járó mellékhatások.
pasiként meg ha nem születsz alapból magasnak és joképünek és izmosnak, akkor marad az, hogy mindennap kétszer ki kell dolgozni a beledet, hogy legyen pénzed és izmaid és elismerésed. Mindennap megprobálnak eltaposni, és állandoan kivül belül 120%-ot kell kihoznod magadból mert másképp csak süllyedsz és süllyedsz és elhizol és kopaszodsz.
Nem tudom miért csak a jopasikhoz képesek viszonyitani a nök!
előnyök:
- nem menstruálnak
- nem esnek teherbe
- nem kell guggolva pisilni
- nem nézik őket szexuális segédeszköznek. (punc!nak)
- munkahelyen több fizetést kapnak ugyanazért a munkáért
- munkahelyre könnyebben felvesznek férfiakat mint nőket (kivéve a kézügyességes, női szakmákat)
- ha jó a dumám akkor szépnek sem kell lennem, máris lesz párom
- a férfi ruhák praktikusak, kényelmesek, funkcionálisak, így nem kéne annyira adnom az öltözködésre (és egy férfi amúgy is kevesebb ruhát fogyaszt)
- jobb vezető lennék
- bevállalósabb lehetnék az élet számos területén (extrém sportok pl.)
negatívum:
- bizonyos munkákban hátrányban vannak
- családjogban szintén
- nagy étvágy
Karrier és életvitel szempontjából a férfi szerep nekem szimpatikusabb.
Csinos nő vagyok és már rég el kellett hagynom a mesevilágot. Kezdve akkor amikor elváltak a szüleim. És folytatva azzal ,hogy anyám munkanélküli depressziós lett. El kellett mennem dolgozni egyetem mellett, és sajnos a munkák többségét pasik kapták. Igaz nekik a pakolós munkák is voltak, de én még erre a munkára is irigy voltam, mert annyira kellett a pénz, hogy segíteni tudjak anyukámnak. Ahova kerültem ott is több fiú diák dolgozott mint lány. Aztán hétvégén mentem haza anyukámhoz ápolni a lelkét, végig hallgatni a bajait, a hisztijét, a fájdalmát és közben tűrni, hogy lehord mindenféle hálátlan teremtésnek, hasznavehetetlen koloncnak. Közben rendbe tenni anya háztartását, vezetni a magamét. Segíteni a beteg nagymamámnak is, mert őt is ritkán láthatom. És még mellette ápolni a baráti- és párkapcsolatomat. És ezt csinálni egy évig.
Engem nagyon nem hat meg a gürizés. Ha azt kell csinálni akkor azt kell csinálni, hogy előrébb jussak. De ha a lehetőségeim kevesebbek akkor jóval nehezebb minden.
És igazából a szex oldala sem hat meg annyira, mert nem vagyok nagy étvágyú. Én szeretem amikor a férfiak emberként és nem nőként néznek rám. Férfiként pedig nem kéne attól tartanom, hogy mikor próbálkozik valaki megfőzni pár éjszakára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!