Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tegnap majdnem megerőszakoltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap majdnem megerőszakoltak, mit tegyek? Hogyan viszonyuljak hozzá ezek után?

Figyelt kérdés

3. alkalommal találkoztam ezzel férfival, teljesen normális, jó fejnek tűnt addig. Vacsora után felvetette, hogy menjünk fel hozzá, hogy nyugodtabban tudjunk beszélgetni. Nem nagyon akartam, mert féltem hogy félre érti, így már az elején kikötöttem, hogy csak beszélgetés lesz, szex biztos nem, ebben meg is egyeztünk. De ahogy felértünk hozzá teljesen megváltozott, fogdosni kezdett, erőszakosan nyomulni, hiába adtam egyértelműen tudtára, hogy nem akarom, nem állt le. Szó szerint ki kellett tépnem magam a karjai közül és hanyatt homlok menekülni.. Utána még utánam kiabált, hogy miért csodálkozom?!

Nem tudom, én rontottam el a dolgot azzal, hogy felmentem hozzá? De én őszintén megmondtam hogy NEM akarok vele lefeküdni, és ebbe látszólag bele is egyzett. Miért nem elég ha az ember őszinte, miért képzelnek bele mást abba amit mondok? De akkor sem volt szerintem joga ilyet csinálni ha felmentem hozzá, jogom van bármikor nemet mondani.

A legfurcsább hogy ezután még keresett, hogy találkozni akar még velem mert tetszem neki, köpni-nyelni nem tudtam...

2014. jan. 16. 15:33
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Az a gond, hogy valószínűleg túl naív vagyok, azt hittem, hogy letisztáztuk előtte a szituációt, és mivel azt mondta "persze, Ő is így gondolja" én elhittem.
2014. jan. 16. 15:51
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nos akármi is járt a fejedben amikor felmentél hozzá, az erőszakoskodásnak

helye nincsen. Tökmindegy miért mentél oda.

Az erőszakra nincsen mentség, sem elfogadható indok, vagy érv.

A pasast felejtsd el, te próbálj meg a történeken túltenni magadat.

És nem, a szex sosem kötelező, vagy elvárható, akárhanyadik randi.

Ha olyan a kémia, akkor egymásnak eshettek az elsőn is, de több hónapos

együtt járás is előfordulhat. Ezt TI KETTEN döntitek el.

És sosem erővel!

És ha tovább zaklat fel is kell nyomni. Gondold csak át hány nőtársadat erőszakolhatta már meg ténylegesen!

2014. jan. 16. 15:56
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg nullát... Szerintem erősen túloz a kérdező... Ha meg akarta volna erőszakolni, akkor megerőszakolja. Csak nem tudom minek a felesleges dráma.
2014. jan. 16. 16:12
 14/27 A kérdező kommentje:
Inkább nem gondolok bele hány nőt erőszakolhatott már meg ténylegesen. Az egyik barátnőmmel is történt egy hasonló eset néhány hónapja. Felháborító hogy a férfiak ilyeneket megengednek maguknak és még csak nem is érzik rosszul magukat miatta.
2014. jan. 16. 16:13
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy utolsó a feltételezésért! Nem vagyok dráma királynő, nem szoktam bolhából elefántot csinálni. Volt már olyan pasival dolgom aki nyomulósabb volt az átlagnál de soha nem okozott gondot, nem sértődtem meg rajta. És eddig mindenki tudomásul vette ha nemet momndtam. Ez a férfi viszont komolyan gondolta. Én voltam ott, én tudom, és nagyon ijesztő volt. Nem játékból csinálta, hanem úgy gondolta ez neki jár. És tényleg szó szerint menekülnöm kellett. Lehet, hogy út közben meggondolta magát és volt egy pont ahol "elengedett" inkább, ezt nem tudom, de a helyzet biztosan komoly volt.
2014. jan. 16. 16:19
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
Tehát bepróbálkozott, te nem akartad, ezért elnyomtad magadtól, aztán vetted a holmid, ő elfutottál a bejárati ajtóig, ő meg kiengedett és hazamentél. Másnap meg gondolom bocsánatot kért a nyomulásért, és találkozni szeretett volna. Hű micsoda erőszak király.
2014. jan. 16. 16:23
 17/27 anonim ***** válasza:
33%

JELETSED FEL ÜTET!

JOGODBAN ÁLLL!

2014. jan. 16. 16:27
 18/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, te titokban ott bújtál az ajtó mögött, hogy ennyire tudod hogy történt? Szó szerint lefogott és tuszkolni kezdett az ágy felé és csak akkor engedett el annyi időre hogy el tudtam szaladni, amikor nagyon hangosan kiabálni kezdtem, gondolom félt, hogy meghallják. Amíg gyorsan szedtem össze a cuccom addig is folyamatosan kiabáltam és vettem elő a telefonom, hogy hívom a rendőrséget. És magamat engedtem ki az ajtón. Ma pedig nem bocsánat kéréssel hívott fel, hanem hogy na mi van, mikor találkozhatnánk újra.
2014. jan. 16. 16:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem rakd fel a netre névvel címmel, hogy erőszaktevő!

Van pár úriember aki szívesen meglátogatja az ilyeneket. :)

2014. jan. 16. 16:56
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak ilyenek, legközelebb légy nagyon határozott, és nem szabad 3 randi után még senkiben sem megbízni. Én azt javaslom, hogy 1 hónap tesztidőszakot iktass be mindenki előtt, hogy kiismerd. Semmi baj nem lesz, nyugi :) 23/F
2014. jan. 16. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!